tag:blogger.com,1999:blog-29823711.post117182318799042261..comments2023-10-19T05:13:21.176-04:00Comments on Sarba in caruta: The City - Magazinele romanesti din QueensLolahttp://www.blogger.com/profile/02136911196464734818noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-29823711.post-1173128803968597382007-03-05T16:06:00.000-05:002007-03-05T16:06:00.000-05:00{{blush}}Multumesc, ice!{{blush}}<BR/>Multumesc, ice!Lolahttps://www.blogger.com/profile/02136911196464734818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29823711.post-1173127416601438012007-03-05T15:43:00.000-05:002007-03-05T15:43:00.000-05:00lola ... proiectul tau chiar daca personal la ince...lola ... proiectul tau chiar daca personal la inceput, este interesant in rest. Trebuie sa iei in considerare faptul ca avantajul ca tu sa te afli acolo departe, este o bucurie ptr multi dintre noi care vor sa afle cate ceva despre aceea lume indepartata.<BR/>Ma bucura faptul ca esti receptiva si deschisa, ptr asta iti urez un sincer ...<BR/><BR/>Welcome in the Ice World lola ! :)<BR/><BR/><B>Sarba in caruta NY by lola</B><BR/><BR/>Se ajunge cu greu in lista mea de linkuri, ptr ca nu ofer linkuri care nu au ceva de spus, mie mi-a placut ce ai spus tu, si meriti sa fi cunoscuta si de prieteni mei :)<BR/><BR/>Spor la scris ! :)ice4you®https://www.blogger.com/profile/14996789505129248689noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29823711.post-1173116505793276762007-03-05T12:41:00.000-05:002007-03-05T12:41:00.000-05:00Ice, afumaturile sunt foarte pe bune si gasesc si ...Ice, afumaturile sunt foarte pe bune si gasesc si slana :) Selectia este mult mai mare decat la orice magazin din Bucuresti si foarte serios, sunt ca acasa, facute in casa. De bunicul, nu de mine :)<BR/><BR/>Daca ai "prins" mezelurile anilor '70, cam pe-acolo :)<BR/>Spune-i lui Paul ca poate sa comande prin telefon, cel putin Sunnyside Meat Market stiu sigur ca trimit prin posta. Sa ma contacteze daca are intrebari<BR/><BR/>In alta ordine de idei, blogul asta a inceput ca foarte personal - o modalitate de a sta in contact cu familia si prietenii. Dar vad ca acum se schimba lucrurile un pic.<BR/><BR/>Despre viata in NY am sectia "City" - si ok, voi incerca sa o imbogatesc. :) Vine primavara, o sa ies cu camera mai des acum. Iar daca tu (sau altcineva) ai intrebari mai la subiect despre oras, o sa fac tot posibilul sa raportez, placerea va fi de partea mea :)Lolahttps://www.blogger.com/profile/02136911196464734818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29823711.post-1173115590852295562007-03-05T12:26:00.000-05:002007-03-05T12:26:00.000-05:00Lola ... sunt un mancau renumit, si lumea care ma ...Lola ... sunt un mancau renumit, si lumea care ma cunoaste stie asta :D Vazand pozele astea ale tale, recunosc ca am inghitit in sec de cateva ori. Am citit postul tau, si mi-a ramas in minte o intrebare ...<BR/>- spune-mi te rog, aceea mancare ca acasa, are gustul de acasa ? Afumaturile alea sunt pe bune, sau sunt la vrajala ? Slanina gasesti pe acolo ? :D <BR/>Il am pe Paul (Fishbone blog) tot prin SUA, este undeva prin Nebraska, si mi-se cam plange :D Nu prea gaseste multe bunatati romanesti pe acolo, da na, NY cum este un babilon, cred ca este imposibil sa nu gasesti ceva acolo.<BR/><BR/>Si ca un mic sfat, blogul tau va deveni si mai interesant, daca vei povestii ptr toti cei de aici, cum este viata ta in NY, si bineinteles sa condimentezi cat mai bine aceste comentarii cu poze de acolo. Ptr mine unul este fascinant, sunt avid de a afla lucruri noi, poate ai vazut pe blog-ul meu ca una din pasiunile mele este sa merg in locuri in care nu am mai fost si sa aflu cat mai multe. Cum NY este un pic cam departe :) si vizele greu de obtinut, ti-as ramane recunoscator daca as vedea acest oras "prin ochii tai" :)<BR/><BR/>Multumesc anticipat, si succes la scris :)ice4you®https://www.blogger.com/profile/14996789505129248689noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29823711.post-1172061811137834722007-02-21T07:43:00.000-05:002007-02-21T07:43:00.000-05:00Am renuntat demult sa gasesc o logica in deciziile...Am renuntat demult sa gasesc o logica in deciziile FDA-ului :)<BR/>E un fel de "asta e si n-ai ce-i face".<BR/><BR/>N-am inteles care a fost problema cu jamon serrano (dar da, acum se gaseste) si nici cu branzeturile din lapte crud importate din Franta (care acum nu se mai gasesc). Avem branzeturi din lapte crud dar... nu stiu dupa care criterii unele sunt permise si altele nu.<BR/>Posibil sa accepte din anumite surse doar. Cum spuneam, nu cauta sa intelegi, depaseste absurdul.Lolahttps://www.blogger.com/profile/02136911196464734818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29823711.post-1172040099182583232007-02-21T01:41:00.000-05:002007-02-21T01:41:00.000-05:00Citeam prin noiembrie-decembrie in The Economist c...Citeam prin noiembrie-decembrie in The Economist ca, de la 1 ianuarie 2007, FDA a admis la import in SUA jamon serrano autentic, picioarele alea de porc uscate, tipic spaniole. Decizia, zicea ziaristul, a venit cu mare greutate si doar pe criterii de "traditionalitate" a retetei, fiindca altfel respectivele carnuri nu indeplineau cerintele de siguranta alimentara. Nu-mi dau seama cum se vandusera pana atunci jamon-urile, ca banuiesc ca existau pe piata, totusi...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29823711.post-1172026094353722022007-02-20T21:48:00.000-05:002007-02-20T21:48:00.000-05:00Interesanta observatie - nu mi s-a parut niciodata...Interesanta observatie - nu mi s-a parut niciodata ciudat. Poate pentru ca "pe vremea mea" in Romania nu era nimic neobisnuit in a vedea salamuri si carnati atarnate tot asa?? <BR/><BR/>Echivalentul Sanepidului de aici face inspectii foarte dese si crunte (pana si pentru standardele romanesti). Nu pot decat sa imi imaginez ca este permis prin lege, poate dat fiind ca cele atarnate de obicei sunt cele foarte bine afumate (deci mai rezistente la temperaturi ambiente)? Plus ca noi nu prea avem muste pe-aici :D<BR/><BR/>Serios, uite o sa intreb data viitoare cand o sa mai merg si o sa scriu o nota special despre asta.Lolahttps://www.blogger.com/profile/02136911196464734818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29823711.post-1171997522396894092007-02-20T13:52:00.000-05:002007-02-20T13:52:00.000-05:00Ma uit la poze si ma tot minunez. Culmea, nu de bu...Ma uit la poze si ma tot minunez. Culmea, nu de bunatatile alea, care sunt convins ca sunt delicioase... Ma minunez cum stau salamurile alea si coastele afumate etc atarnate de tavan, fara camera frigorifica etc... Aici ar veni imediat un inspector de la Sanepid sa-i ia gatul proprietarului... sau macar o spaga zdravana.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29823711.post-1171983601354419092007-02-20T10:00:00.000-05:002007-02-20T10:00:00.000-05:00Cristi, si la tine la fel :)Mi-ar placea tare sa a...Cristi, si la tine la fel :)<BR/>Mi-ar placea tare sa am si eu o "gasca" ca a ta cu care sa cutreier restaurantele :)Lolahttps://www.blogger.com/profile/02136911196464734818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29823711.post-1171973998245649332007-02-20T07:19:00.000-05:002007-02-20T07:19:00.000-05:00Interesant. Numai lucruri interesante aici, la tin...Interesant. Numai lucruri interesante aici, la tine.PAPA BUNhttps://www.blogger.com/profile/00196285892224402483noreply@blogger.com