sâmbătă, mai 24, 2008

Yakitori Taisho bis

Demult, pe la inceputurile blogului, am mai scris despre Yakitori Taisho. Poate e vremea unui update :)

Ureche de porc picanta, ca aperitiv.










Pasta "prajita" cu porc si legume - facuta cu kimchi (varza murata foarte picanta)



Picioare de sepie tempura (un fel de pane mai subtire)









Si preferatul meu, macrou la gratar.

3 comentarii:

  1. Anonim4:58 a.m.

    Olala, ce festin. Ai cuvintul ca salivez in egala masura dupa toate cele 4 feluri prezentate.
    Las' ca vine in weekend Dublin Docklands Maritime Festival, ca sa nu mai zic de Taste of Dublin, pe 12-15 iunie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim4:01 p.m.

    deja mi e foame!

    RăspundețiȘtergere
  3. ce sa zic dragilor... asta este situatia :))

    RăspundețiȘtergere