duminică, decembrie 21, 2008

Lahmacun

Ca sa ne mai treaca greata de la atatea luminite si decoratii :)

Am fost la cateva restaurante turcesti - unele mai casual, altele mai elegante. Insa cel mai bun pentru un take-out (desi acum au si sala cu mese) este cel mai mic si nepretentios - Mangal Kebab Turkish Restaurant.
M-am indragostit de Lahmacun, un fel de pizza cu miel tocat, aromat cu mirodenii si ierburi, totul proaspat si picant atat cat trebuie. Dureaza cateva minute sa intinda foaia subtire ca o foita de napolitana si sa o coaca brief. Un Lahmacun (sau doua ;) ) si un ayran, si gata masa.

Kebab-ul de miel e si el favorit, mereu fraged. Si nici gyro-ul nu e de lepadat. Si dupa cum se vede, sunt si ieftine.



Mangal Kebab Turkish Restaurant

46-18 Queens Blvd.
(718) 706-0605

3 comentarii:

  1. Anonim7:54 a.m.

    In Bucuresti e o circiuma turceasca la Obor si stateam aproape, asa ca mergeam des. Ghici ce-mi luam de fiecare data, ca starter? Ai ghicit:).

    RăspundețiȘtergere
  2. pai zau, cum s-ar putea altfel? groaznic de bun e.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim8:40 p.m.

    Hei! Lahmacun fac şi la Crîngaşi, în şaormîrlănia ataşată unei măcelării turceşti remarcabile. Şi da, fac şi şaorma de oaie cu vită de plîngi cu vorbe.

    RăspundețiȘtergere