Adica luam niste cartofi noi, mici si draguti, ii fierbem cam 15-20 de minute, apoi ii punem intr-o tava unsa cu ulei de masline,
apucam ce unealta avem la indemana (in cazul meu una de zdrobit cartofii, ha!), poate fi si un fund de sticla, ii turtim fara grija (cu cat mai neregulate marginile cu atat o sa ne bucuram de ele cand vor fi caramelizate),
ii ungem si pe ei cu un pic de ulei cu ajutorul unei pensule, saram, piperam, daca avem punem si niste frunzulite de cimbru proaspat, si dam la cuptorul preincalzit la 400F/200C pentru 10 minute pe o parte, 10 pe alta daca e convectie (ventilator), daca nu, s-ar putea sa dureze cateva minute in plus. Ideea e sa prinda crusta, cat vrem noi de crocanta.
Si gata.
Mama, mama - spectacol greu de tot!
RăspundețiȘtergereGata, cred ca in curind se face si aici treaba asta.
Sincer, la prima vedere, semana cu o pizza pepperoni, asa am crezut prima oara :) .
o idee seducator de simpla
RăspundețiȘtergerebuna de pus in practica repede, fara fasoane
felicitari pentru blog, e o uzina de vise
zici c-ai trecut cu tractorul peste ei..:)))
RăspundețiȘtergereda-i faina ideea..cel putin arata extravagant..:))
simplu si bun!
RăspundețiȘtergerePai care n-ati comis inca reteta, rectificati problema!
RăspundețiȘtergereSunt excelenti facuti in felul asta (si eu nu prea ma omor cu cartofii in general)
Arata super...o sa incerc reteta:)
RăspundețiȘtergereAm facut cartofii tai turtiti astazi, au fost buni rau :)
RăspundețiȘtergereCe bine-mi pare ca ti-au placut!! :)
RăspundețiȘtergere