luni, decembrie 21, 2009

Pe drumuri

Am plecat la food shopping. Muncan si ce-o mai fi.

8 comentarii:

  1. Ai si tu dreptate - am pus link-uri (in al doilea mai in josul paginii despre Muncan)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, multumim. Eu si cu Maria stam si salivam uitandu-ne la pozele astea si iti spunem ca te invidiem al naibii de mult! Pai corecta-i America asta?
    Hm, unii o gramada si altii mai deloc.
    Da' ne luam noi revansa in primavara...radem tot de pe galantarelel magazinului din poza! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim6:49 p.m.

    Yeeeeeey!!!! Ce veste minunata mi-ai dat :)
    un motiv in plus sa astept cu nerabdare venirea primaverii.
    Lola

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim6:52 p.m.

    A, si ca sa mai atenuez din "invidie", n-am ajuns azi la Muncan, poate ajung maine la ceilalti de la mine in cartier.
    L.

    RăspundețiȘtergere
  5. ohooo, merci de postare, ti-am zis ca o asteptam. chiar vroiam sa pun o poza cu afumatoarea de craciun, dar nu mai stiu pe und am pus-o(poza).

    mi-ar place sa intru intr-un magazin de asta care sa ofere un fel de platou cu mezelicuri pentru degustare(plus un shot de tarie, ciocanel de rachiu sau ce-o fi si-o maslina). pfoaaai, pai nu-mi fac eu platoul acasa? :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Looks very yummy!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Miju, daca gasesti poza sa o postezi, te rog.
    Cu degustarea n-ar fi greu, cu rachiul nu prea tine vrajeala aici - ca sa servesti alcool trebuie licenta speciala care costa incredibil de mult si pentru care se sta in asteptare cu lunile etc.
    Bineinteles, exista restaurante care fac asta, mai pe profiluri italian. Cel romanesc are "platou rece" pe meniu dar nici ei nu pot servi rachie, n-au licenta decat pentru bere si vin (licentele astea sunt pe categorii). Dar ideea ta e grozava, da.

    Anutza, a fost un chin cumplit la coada la mezelarie ieri... sa stai in mirosul ala de carnati proaspeti cam o ora! parca le simteam gustul cum ar fi prajiti.

    RăspundețiȘtergere