duminică, noiembrie 11, 2007

Raport

*Pentru cei ce nu ma cunosc si nu stiu despre ce e vorba, poate e bine sa va prefaceti ca postul asta nu exista. Regrete pentru intreruperea programului obisnuit, dar ma vad nevoita sa folosesc blogul pentru motivul original - acela de a tine legatura cu prieteni/familie. Tocmai am trecut printr-o operatie destul de dificila si e unul din momentele cand trebuie sa-i tin la curent cu prezentul meu si foarte probabil total neinteresant pentru restul lumii. Multumesc de intelegere.*

Intrat in sala de operatie la 2:10 p.m., iesit la aproximativ 5:30-5:45. Morfina (de unde calitatea pozelor LOL), deloc durere, deloc umflata de la gazul care il pompeaza in stomac in cazul laparoscopiilor (imi promisese doctora ca o sa-l scoata cat de mult poate). 4 incizii mici, acoperite cu leucoplast. Sora de noapte ma viziteaza din ora in ora sa ia temperatura si tensiunea (care sunt superbe mereu) si de fiecare data se mira de cat de bine arat si cat sunt de vivace (well, not really, intre vizitele ei dorm). Usor discomfort la un moment dat (nu mai sunt pe morfina demult) si incep sa iau pastile (Percocet).

De cand am fost adusa in camera ma mir unde am nimerit - in primul rand ca e pentru un singur pacient, apoi ca are 2 televizoare, frigider, canapea extensibila (deci nu am ramas singura nici o clipa) si fotoliu recliner.
A, si e mai mare decat multe camere de hotel in care am stat tot asa, scurt, peste noapte. Toate astea in conditiile in care asigurarea mea medicala e una din cele mai proaste posibile, hm. Misterul se dezleaga a 2-a zi dimineata cand o domnisorica imi prezinta cartea ei de vizita si un formular pe care ma roaga sa-l semnez - care ma ispaseste de orice plata pentru camera care de obicei costa $850/noapte. Mi-a fost oferita pentru ca nu mai existau paturi libere in camerele normale cu 2 paturi.


Mai tarziu mi se da permisiunea sa mananc mancare solida si mi se aduce un meniu de unde comand o supa de pui cu pasta, creveti scampi cu orez si legume, si o felie de tiramisu. Nu, n-am mancat tot... nici pe departe.

Pana acum sunt bine, toate bune. Ma recuperez, stau in pat mai tot timpul si e o doza de discomfort dar o pastila de Tylenol 600 mg e suficienta.

9 comentarii:

puttycat spunea...

:( fa-te bine cat mai repede!

Mikidos spunea...

eu te strang tare in brate! si stiu ca esti puternica si ca o sa te faci bine repede! Te pup mult!

Anonim spunea...

un pupic si-o-nbratisare de peste mari si tari! sper ca esti din ce in ce mai bine, faptul ca ai postat nu poate fi decat promitator :)
(acum inteleg de ce voiai sa pui supe la congelat ;) )
felinus

Lola spunea...

Multumesc de urari, dragelor :) Aruncati cu energie pozitiva sa ma recuperez mai repede ca deja dupa 3 zile de inactivitate turbez :))

Felinus, dap - si facui si de ciuperci si pun in ea niste cream si e delicioasa :)

Anonim spunea...

hai nu turba asa repede! :))
poti incerca sa-ti orientezi preocuparile spre odihna, cand o sa mai ai tu ocazia sa lenevesti in pat cu zilele? :) tv, reviste, carti... hm? :)

pupici!

ina bixade spunea...

Anunta-ma cind esti gata de plimbare. Iti trimit toata energia mea pozitiva, I've got too much:)Te pup, muahhh

ina bixade spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Lola spunea...

feli, asta fac: reviste, carti, filme, tv si computer. din fericire si dorm bine. dar pentru o persoana foarte activa devine plictisitor din ziua a 2-a :D
heh, nu ma plang, lasa ca ma fac eu bine-bine.

inutza, daca ramai fara energie sa zici ca-ti dau ciocolata :)) :))

pup fetele. :)

Anonim spunea...

Hello again! :)

Azi fac chiftelute pufoase si nemaipomenit de gustoase. Sper sa fac si niste poze, ca apoi sa pun vreo doua pe blog.

Pupici si numai ganduri bune!!

Related Posts with Thumbnails