vineri, noiembrie 16, 2007

Zgarieturi



De mult imi sta pe buricul degetelor sa scriu urmatoarele si dat fiind ca acum am timp de ramblings, fie ele si scurte, here I go:
Am o problema cu oamenii increzuti. Ma zgarie pe creier mai abitir ca o femeie catza.

Consider ca e superb ca fiecare om sa aiba incredere de sine dar ma irita rau cand se depaseste limita si se trece la "nu mai e nimeni ca mine" sau "stiu eu mai bine" sau "la banii mei imi iau una asa de mare" (cine nu stie bancul, asta este :)) ) sau... sa mai dau exemple?? ca banuiesc ca nu-s singura care se loveste de atitudini de-astea.

Si in momente de-astea imi vine greu sa ma abtin sa nu spun tristul adevar adevarat: Darling, oricat esti de frumos/destept/bogat/norocos/priceput/umblat/original, intotdeauna e cineva mai frumos/destept/bogat/norocos/priceput/umblat/original decat tine

Si deci, you're not all that decat daca te compari cu cei ce sunt mai putin frumosi/destepti/bogati/norocosi/priceputi/umblati/originali - ceea ce nu se face, nu? ca doar nu vrei sa te cobori la nivelul lor ca sa poti face comparatii...


Plus ca un pic de modestie sta bine oricui, de orice sex, varsta, orientare sexuala sau religie.

En fin. In curand schimb vorba si trecem la fructe exotice :D

3 comentarii:

Mikidos spunea...

cine te a suparat???

ina bixade spunea...

Nu-mi prea bat capu' cu grandomanii, eu sint "alergica" la nesimtiti:)
PS: Fluturii sint asa de draguti! Ti-ai facut insectar?:) (parca asa se chema, nu?) Bine, astept ierbarul:) (ce frumos era...)

Lola spunea...

girlie girl, chiar par suparata? LOL
nu m-a suparat nimeni, vorbeam in general si nu ma gandeam la nimeni in special.
E un fel de dat ochii peste cap la fitze in general.

Inutza, fluturii astia imi tin companie, sunt stationati pe draperia mea de catifea rosie chiar langa pat :) Ma bucur ca-ti plac, si mie-mi sunt foarte dragi - si-s 9, culori si marimi diferite. Poate le mai fac o poza, sa vedem. :)

Related Posts with Thumbnails