sâmbătă, aprilie 02, 2011

Malaysian Street Food fair

Am ramas in urma rau de tot si incerc sa ma montez sa revin, sa am spirite mai bune fata de blogul asta. De-oi reusi sau nu, nu stiu. Dar vreau sa fac ordine in fotografii si sa le urc pe flickr, asa ca - daca tot fac asta, pot si sa scriu 3 cuvinte despre ele.

S-a intamplat in septembrie '10, intr-un spatiu extrem de mic, un minuscul triunghi de trotuar la intretaierea strazii 14 cu 9th Ave. Mai multe restaurante malaieziene au prezentat "mancare de strada" - noi avem covrigi si merdenele, ei au nasi goreng, satay si popiah. A fost si un mic spectacol cu frumoase dansatoare si costume, dar inghesuiala a fost asa de mare ca mi-e greu sa spun ca a fost distractie.

Pentru cei interesati, restaurantele au fost Fatty Crab, Laut, Nyonya, Betel, Spice Market si inca vreo doua. Una din mese a fost a celebrului chef Todd English impreuna cu un cunoscut chef de origini thailandeze.

Si deci, sa trecem la poze. :)

4 comentarii:

Purple Rain spunea...

Ce-mi place galbenul ala la gagici! Si vorbind de mancare de strada, aici (nb. Montreal)e exclusa total. N-ai voie sa vinzi nici macar un amarat de covrig stradal. :(

albinuta spunea...

mama, ce deliciu...

Anonim spunea...

hmm, o simfonie de culori si gusturi. sa mai omor pofta ma duc sa incropesc ceva inbucatarie ;)

Lola spunea...

Cris, cum adica? n-aveti trucks sau tonete care vand pe strada? acum ca-mi zici tu, ma gandesc ca n-am vazut niciodata cand am fost in Montreal...

Albinuta, da, delicios dar foarte foarte aglomerat. Din pacate asta tin minte cel mai bine :))

redsky - are ceva extrem de apetisant asia asta de est. ma bucur ca ti-a facut pofta de mancare :P

Related Posts with Thumbnails