marți, decembrie 12, 2006

The City - December


Yeap, I'm complaining.
Asa arata 5th Ave intr-o sambata dimineata si o tine tot asa pana dupa 7 seara (cand vin autocarele sa adune turistii). Nu vreau sa ma duc la cumparaturi si nici nu m-as apropia de midtown in perioada asta daca nu ar trebui sa ajung la munca. Ceea ce se dovedeste a fi foarte stresant, dat fiind slalomul necesar printre sute de persoane care merg la pas de vacanta (eh, asta nu se vede in poza).
Am inceput numaratoarea inversa insa, nu mai sunt decat 2 saptamani de nebunie.

2 comentarii:

Corina spunea...

Cunosc, cunosc... duminica trecuta pe Canal deschisera pentru pietoni prima banda de pe carosabilul in mod normal destinat automobilelor de tot felul. Era efectiv singura modalitate de a parcurge 4 blocuri in mai putin de 25 de minute. De-abia astept sa vad si nebunia din Bucuresti. Febraaaa!

ice4you® spunea...

Aceea aglomeratie ptr mine unul, fiind dintr-un oras mic din ... romanica, mi-se pare de'a dreptul nefireasca. Adica pe la noi nici la manifestatiile de trista amintire nu era asa critic ... Cred ca m-am buimacii repede acolo.
Dar culmea este ca sunt de'a dreptul fascinat. Nu pot spune ca ma omor dupa USA, nici ca am ceva neaparat impotriva americanilor (chiar daca sunt un opozant al politici lor, dar sa nu amestecam apele ca nu are legatura)insa parca as vizita aceasta tara. I-am spus si lui Paul asta ... si el mi-a spus ca sunt multe de vazut.
A ... si apropo ... lui nu ii place NY :D

Related Posts with Thumbnails