joi, noiembrie 26, 2009

Happy Thanksgiving!p.s. O superlativa compilatie de clipuri din mai multe filme mai mult faimoase decat nu, despre relatia umana cu mancarea - cu referinte la sarbatoarea de azi.
(in josul paginii. al doilea clip are creditele fiecarui film, in caz ca intereseaza. sunt acolo cateva filme pe care le-am recomandat mai demult ca fiind de vazut neaparat)

7 comentarii:

Sima spunea...

Happy Thanksgiving!:)
Un gand bun de la noi si .. asteptam pozele de la Macy's Parade:)

Purple Rain spunea...

Happy Thanksgiving!!! Si ce bunatati prepari?;)

Lola spunea...

Oh, ai aparut! m-oi fi gandit prea intens la tine in ultima vreme ;) :P

N-avem poze de la Parade, am ramas traumatizata de acum muuuuulti ani ('93?) cand am avut unica experienta.
Poate-mi trece vreodata :))

PR - Multumesc de urare, pup la tine. Doar desert - pumpkin pie (reteta urmeaza, merita) si banalul dar indragitul cheesecake cu dulce de leche ;)

Sima spunea...

:)) si eu ma gandii pana ramasei cu ganditul de imprastiata ce sunt ... dar vorba aceea la count your blessings.. prietenii au locsorul lor.
No buna si reteta de pumpkin pie in loc de pozne:) Hmm ce patisi de nu-ti trecu nici dupa 15 ani? Te-au pus sa tii vreun balon singurica?

Lola spunea...

A fost prima data cand am vazut asa multime de oameni adunata la un loc. M-am dus pe la 8 am sa ma intalnesc cu altii, pe un frig de crapau pietrele (realmente, eram imbracata in haina de blana din cap pana-n picioare si tot am tremurat ca Jell-o) si n-am reusit sa ma apropii de parada mai mult de un block. N-am reusit sa ma intalnesc cu nimeni, strazile nu se mai treceau demult, asa ca am tremurat cat am putut si-am plecat acasa. Si-atat mi-a fost :))
Vedeam la tv ca s-au strans pe strazi de la 5 am. Inca nu am motive serioase sa fac chestia asta.

Sima spunea...

aha am inteles:) varianta americana a cozii de la falimentara :))
Chiar ca n-ai motive :P)

Miju spunea...

al pacino: a punch of salt...
johnny dep: a pinch?
-no, a punch!

hahahaaa :)))

Related Posts with Thumbnails