Cum spuneam, n-am gatit nimic inafara de desert: cheesecake-ul cu alune de padure si dulce de leche (care e foarte probabil cheesecake-ul preferat si usor de facut) si o placinta de dovleac pe stil american. Dar a fost si curcan, si cartofi dulci cu marshmallows, si soufle de piure de cartofi, si multe aperitive (din care mentionez fasolea batuta cu cea mai perfecta ceapa prajita - trebuie sa invat sa o fac asa buna), si sangria si etc. Si voie buna, la sfarsit ne simteam toti de parca a fost revelion.
Am promis reteta de pumpkin pie si e foarte simpla si buna (foarte pumpkin-ey), dar pumpkin-banana mousse a fost mai buna. O sa cer reteta si o voi replica, pentru ca merita. Nu recomand reteta de crusta de pe website, cea care o folosesc la placinta cu mere e mult mai buna.
Si tot traditional, de Black Friday am fost shopping (nu cu rezultate spectaculoase, dar a fost fun. Am venit acasa cu multa, multa ciocolata).
Outlet mall in capul insulei cea lunga. Nu a fost chiar foarte aglomerat dar nici preturile nu au fost extraordinare, cu toate reducerile de 50% off aici si 40% colo.
Acum asteptam Craciunul.
pe drum
Acum 5 zile
3 comentarii:
arata demential ceapa aia prajita pe fasole batuta... daca afli cum a facut-o, ma abonez si eu la o portie :D
PS: super fain decorata prajitura de branza :)
Sint confuza, nu ai gatit inafara de desert, dar a fost si curcan. Deci ai facut curcan pina la urma? stiu ca te-am intrebat si ai zis ca nu iei! sau ai fost musafir pe undeva.Oricum, suna bine cheesecake-ul ala cu alune de padure.
Curcanul a jucat in deplasare, Ina :)) Am fost musafiri.
Mijule, incerc, fasolea batuta imi iese decent dar cu ceapa aia prajita nu sunt multumita asa cum o fac acum.
Trimiteți un comentariu