Am plecat la food shopping. Muncan si ce-o mai fi.
călătorie pe partea cealaltă a pământului
Acum 3 zile
"Life's but a walking shadow, a poor player/ That struts and frets his hour upon the stage/ And then is heard no more: it is a tale/ Told by an idiot, full of sound and fury,/ Signifying nothing." Shakespeare
8 comentarii:
Ce e "muncan"?
Ai si tu dreptate - am pus link-uri (in al doilea mai in josul paginii despre Muncan)
Da, multumim. Eu si cu Maria stam si salivam uitandu-ne la pozele astea si iti spunem ca te invidiem al naibii de mult! Pai corecta-i America asta?
Hm, unii o gramada si altii mai deloc.
Da' ne luam noi revansa in primavara...radem tot de pe galantarelel magazinului din poza! :)
Yeeeeeey!!!! Ce veste minunata mi-ai dat :)
un motiv in plus sa astept cu nerabdare venirea primaverii.
Lola
A, si ca sa mai atenuez din "invidie", n-am ajuns azi la Muncan, poate ajung maine la ceilalti de la mine in cartier.
L.
ohooo, merci de postare, ti-am zis ca o asteptam. chiar vroiam sa pun o poza cu afumatoarea de craciun, dar nu mai stiu pe und am pus-o(poza).
mi-ar place sa intru intr-un magazin de asta care sa ofere un fel de platou cu mezelicuri pentru degustare(plus un shot de tarie, ciocanel de rachiu sau ce-o fi si-o maslina). pfoaaai, pai nu-mi fac eu platoul acasa? :D
Looks very yummy!!! :)
Miju, daca gasesti poza sa o postezi, te rog.
Cu degustarea n-ar fi greu, cu rachiul nu prea tine vrajeala aici - ca sa servesti alcool trebuie licenta speciala care costa incredibil de mult si pentru care se sta in asteptare cu lunile etc.
Bineinteles, exista restaurante care fac asta, mai pe profiluri italian. Cel romanesc are "platou rece" pe meniu dar nici ei nu pot servi rachie, n-au licenta decat pentru bere si vin (licentele astea sunt pe categorii). Dar ideea ta e grozava, da.
Anutza, a fost un chin cumplit la coada la mezelarie ieri... sa stai in mirosul ala de carnati proaspeti cam o ora! parca le simteam gustul cum ar fi prajiti.
Trimiteți un comentariu