miercuri, aprilie 14, 2010

Dulce de april

Cateva poze promise - prajiturile de ieri de la Cannelle Patisserie (despre care am mai scris aici acum ceva timp). Au mai schimbat un pic din repertoriu dar calitatea a ramas aceeasi si ramane cofetaria mea favorita in NYC (dupa ce Payard a inchis anul trecut).
Si liliac in floare. Deja. Magnoliile si-au scuturat in mare parte florile. As zice ca florile au o luna in avans anul asta, din cauza caldurii care a fost (si nu ma plang deloc, in caz ca asa dau impresia). Posibil ca Sakura Matsuri sa aiba ciresii deja trecuti pe mai 1-2, cand se va tine anul asta.

Prajiturile sunt: Paris Brest, Mousse de ciocolata alba si neagra, Mango-kiwi, Espresso si Nuca de cocos-ananas.













3 comentarii:

Miju spunea...

la noi florile au apărut, dar sunt repede împrăştiate de vântul cam rece pentru această perioadă; am văzut doar boboci mici, timizi, de liliac până acum şi, din cauza vremii reci, totul pare steril(aka nu văz albine)

cât despre cofetărie... noroc cu rezerva de eugenii de la birou :))

alina spunea...

Cannelle e f tare am descoperit-o de curand insa sunt mare fan. Toate prajiturile sunt f proaspete si bune iar la capitolul patiserie sunt maestrii. Sa mai zic ceva de paine?! Mi-e ca ne ingrasam si cu gandul:)...

Lola spunea...

Mijule, o sa dea si-acolo primavara cat de curand. Noi am avut cateva zile de vara si toti copacii au explodat cu floare.

Alina, eu am descoperit-o la cateva luni dupa ce s-a deschis.
Din fericire nu mi-e prea aproape sau la indemana sa ajung acolo, asa ca doar la ocazii importante imi fac drum. Daca n-ai incercat croissantul lor sa rectifici problema a.s.a.p. E genul ala de "nu-mi pasa cate calorii are". Ca sa nu mai vorbesc de croissantul cu migdale, ca dam in alte belele :))

Related Posts with Thumbnails