miercuri, mai 19, 2010

The Real World

In coltul cel mai de nord al parcului Battery, se afla un... alt parc - Nelson A. Rockefeller park. In coltul dinspre strada, o instalatie de arta interesanta: creata de Tom Otterness, se numeste "The Real World".

Zeci de creatii in bronz, imprastiate prin cele mai surprinzatoare colturi si suprafete. Personal le gasesc foarte haioase, iar simbolistica geniala. Va las sa descoperiti singuri detaliile, eu zic ca merita. Hope you'll enjoy :)

p.s. din pacate nu am facut prea multe poze si acum bineinteles ca regret. poate voi reveni insa si voi remedia problema.

14 comentarii:

Miju spunea...

hehe, clever details

imi pot imagina ce te cheama inapoi ;)

Purple Rain spunea...

Ce misto sunt!! :)

Dan spunea...

oh, ce tare arata !

ina bixade spunea...

Sint absolut adorabile. Am fost de atitea ori in Battery Park, dar tura viitoare o sa ma duc mai la Nord:) sa vad aceste creatii sugestive si haioase!

Lola spunea...

Ma bucur ca va plac, si eu ma innebunesc dupa ele. :)
Ina, intrarea e chiar pe langa Stuyvesant High School. Sau daca vii prin parc, 2 minute mai sus de North Cove, imediat dupa ce treci de pavilionul din poza.

Am uitat sa mentionez ca este un playground pentru copii locul asta :D ceea ce mie mi se pare si mai hilar. Unele din sculpturi mie mi se par cam profunde pentru pici, dar poate in asta consta ironia :D

Lola spunea...

Dan, am primit comentariul tau pe mail dar nu stiu de ce aici nu apare. Nu e vina mea, vroiam sa zic. :D

Dan spunea...

Tehnologia asta ! :)
Ziceam ca e fain parcul, si o sa merg si eu cat de repede ! :)

Lola spunea...

"Dan a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "The Real World":

Tehnologia asta ! :)
Ziceam ca e fain parcul, si o sa merg si eu cat de repede ! :) "

Pot citi comentariile tale pe mail - nu apar insa aici. Asa ca dau cu c+p :D

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

cris spunea...

buna ziua:)
ti-am descoperit blogul de curand si mi se pare foarte interesant, mai ales ca m-am mutat in new york de cateva luni si mai aflu si eu una alta:D
legat de creatiile de bronz, eu nu le-am vazut in parc, dar in fiecare dimineata cand merg la scoala le vad la metrou la 8th ave. sunt foarte haioase si ma fac sa zambesc in fiecare dimineata.
am sa urmaresc blogul de acum inainte.
o zi frumoasa!

Cris

Lola spunea...

buna, Cris :)
ma bucur ca afli noutati despre oras aici. si uite ca aflu si eu noutati de la tine - 8th ave la ce strada? vreau sa le vad si eu ;)

multumesc de aprecieri si feel free sa-mi dai un email daca ai intrebari.

cris spunea...

8th cu 14 st. bine ca e frumos afara si pot sa ma duc in weekendul asta prelungit in parc.

Lola spunea...

tot n-am ajuns la 8 cu 14 :( sa vedem cand voi reusi desi parca nu curand (lucrez in midtown). nu vrei sa le faci tu niste poze?

cris spunea...

acum am vazut comentariul. am sa le fac poze si le trimit pe mail. cat de curand. zi frumoasa!

Related Posts with Thumbnails