duminică, martie 18, 2007

Thoughts - Ramblings


Asa imi simt gatul de cateva zile.

De miercuri ma lupt cu o raceala/gripa/ce-o fi, cum nu tin minte sa mai fi avut vreodata. Ieri am facut pe viteaza si m-am dus la munca doar ca sa plec inapoi spre casa - si am platit cu o alta seara de bolit tintuita in pat. Tot zic in fiecare zi ca e mai bine, ca seara sa reinceapa febra. Probabil ca maine ma duc la doctor totusi.

In alta ordine de idei, acum 2 seri s-au intamplat impuscaturi intr-o casa de peste drum. Asta dupa ce acum o luna am avut intr-o cladire la coltul strazii o crima/sinucidere si dupa ce acum cateva zile a fost tragedia din Village cu impuscaturi ca in vestul salbatic. NY-ului i-au trebuit peste 25 de ani sa-si stearga faima criminalitatii anilor '70 - o luam oare de la capat? Si care sunt/ar putea fi cauzele? M-ar interesa sa stiu.

Pot sa spun doar ce observ in cartier. Cand ne-am mutat noi aici era un cartier foarte linistit, destul de... international, cu chirii suficient de mari ca sa nu si-l permita chiar oricine, multi familisti si putini copii. Care copii acum sunt adolescenti si sunt singurii ce pierd vremea pe strada, in gasti zgomotoase si tupeiste. Au trecut de stadiul batutului mingiei pe trotuare, acum incearca sa impresioneze sexul opus. Fetele vorbesc provocator si ghetto, iar baietii aprind bete de chibrit frecandu-le de peretii cladirilor. Si probabil in privat, aratandu-si cu fala armele. Si cand zic arme ma refer la pistoale. :P

Stiu ca suna absurd (pentru ca este) dar ma deranjeaza. Imi plac schimbarile in bine, nu in rau. Orasul a ajuns ridicol de scump (d.p.d.v. imobiliar) si vreau macar sa ma simt in siguranta pe strada. Si nu, nu vreau sa ma mut la cucu-macaii ca sa am liniste. :)

Si in cu totul alta ordine de idei si ca sa termin pe un ton pozitiv, ceva ce imi va ramane in minte mult timp, daca nu pe totdeauna, ca una din cele mai frumoase amintiri ale iernii asteia care nu se mai termina odata (damn liar groundhog!): acum 2 zapezi, cea cu fulgi mari si pufosi, ne intorceam de la cumparaturi. Dupa ce am admirat florile de la deli-ul de pe University Pl. am pus sacosele in masina si am inceput sa ne batem cu zapada ca pe vremea copilariei. Nu numai ca ne-am amuzat noi copios dar se pare ca am distrat si pe cei din jur. Mai zambesc si acum cand imi amintesc.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Sa te faci bine Pisoi!
Mult ceai cu lamaie, strepsils, gargara cu apa sarata (nu rece), mujdei la greu, nu se poate sa nu treaca! Si evident sfatul medicului n-ar strica.

Pupici,
Mary

Lola spunea...

Ma simt mai bine deja. :) Trebuia sa racesc o data iarna asta, banuiesc LOL

ice4you® spunea...

Iti doresc insanatosire grabnica ! La mine mereu si rapid efectul pliculetele alea care pe aici poarta numele de Coldrex, banuiesc ca stii despre ce vorbesc, se dizolva intr-un pahar cu apa calda :)
Ptr gat ceva Strepsils, face minuni ;) dar si ceaiurile calde :D

Legat de impuscaturile din vecinatate ... a world is not a safe place enymore ... eu ma bucur ca in Romania, nu s-au legalizat armele de foc ptr persoanele fizice, si sincer sper sa nu se legalizeze niciodata, ptr ca nu au ce cauta pe mana unor civili. Un spray lacrimogen, un pistol cu gaze, sau un aparat cu electrosocuri, este mai mult decat suficient ptr autoaparare ... armele de foc ucid oameni ... este o mare diferenta ...

P.S. Ma omoara Word Verification :( e a treia oara cand bag codul si zice ca e incorect .. damit

Lola spunea...

Imi pare rau ca a trebuit sa pun WV dar aveam mai mult spam decat postari (sau comentarii LOL) si devenise chiar enervant.

M-am medicamentat eu, fiti pe pace. Aici e TheraFlu si pentru gat am niste dropsuri japoneze din 20 de plante care-s minunate. Plus lamaie cu miere cat s-a putut. Sunt ok acum.

Cat despre autoaparare... Sunt ilegale si cele mentionate de tine, Ice :) (mai putin spray-ul "picant") Nu e vorba de asta, nu mi-e teama. E doar trist ce se intampla.

Related Posts with Thumbnails