duminică, aprilie 22, 2007

O simpla salata de castraveti...


A venit vremea gratarelor si salatelor, dar cum rosiile decente mai au pana sa apara, una din salatele care le fac e cea de catraveti - insa cu o usoara tenta orientala.
In reteta originala castravetii se taie bete de chibrit lungi (julienne) dupa ce li se inlatura semintele. Nu as putea spune ca ma deranjeaza nici asa felii.
Sare, piper dupa gust, o lingura de ulei de susan, 2 linguri de otet de orez si o jumatate de lingurita de zahar cam la 500 gr. de castraveti, se amesteca toate pana se topeste zaharul si se toarna peste castraveti. Ideal se tine la frigider intre jumatate de ora si pana in 2 ore.

3 comentarii:

Corina spunea...

Scuze ca iti pun intrebarea asta pe blog, dar nu ti-am gasit adresa de email. N-are nici o legatura cu mancare si e off-topic, dar ma intreb daca m-ai putea ajuta :) Trebuie sa imi trimit lucrurile acumulate aici inapoi in tara; am inteles ca o varianta ieftina este via vapor, prin intermediul unei companii romanesti cu sediul in Queens. Stiu ca tu locuiesti in Queens? Ai idee despre ce companie este vorba? Am incercat cu search-uri pe google, dar nu am avt prea mare succes. Multumesc mult de tot de ajutor. Adresa mea de email e corina.murafa@gmail.com.

Lola spunea...

Check your mail, Corinus.

Anonim spunea...

Intradevar salata de castraveti este preferata mea si ... nu ingrasa :D

Related Posts with Thumbnails