marți, iunie 10, 2008

Si mai e cate un carcotas...

Nu toata lumea iubeste New York-ul :)
Vorba umbla cum ca nu poti trai in orasul asta decat daca-l iubesti. Un newyorker faimos care nu a putut trai aici a fost Henry Miller - si se explica in urmatorul video. Ii respect parerea si chiar il inteleg.


p.s. Daca nu ati vazut filmul "Henry and June" il recomand cu multa caldura, e pe lista mea de 10 best movies. De preferat dupa ce culcati copiii.

3 comentarii:

ina bixade spunea...

m-am prapadit de ris:) cu privire la NY, asa este, ori il iubesti, ori il urasti:) Personally I love this city si nu ma vad traind in alta parte!!! dar deja ma repet. But I LOVE NEW YORK CITY no matter what!!!!! I LOVE NY! I LOVE NY! I LOVE NY:)

simonacratel spunea...

Ma intreb ce-ar fi zis de Bucuresti!!!!

probabil ca ar fi trebuit sa inventeze noi cuvinte, daca pe astea le-a folosit pentru new York!

Parca o aud pe bunica-mea vorbind despre Bucuresti!

Lola spunea...

:))
El vorbeste despre un New York pe care noi nu-l stim. Noi stim trafic si tehnologie, aer conditionat etc. Personal, imi plac ramasitele de Old NY care mai exista si asist cu tristete la disparitia lor, dar cu adevarat nu stiu cat mi-ar fi placut NY-ul pe vremea copilariei lui Miller.
Si eu iubesc NY-ul :) si nu ma vad traind altundeva. Si totusi, n-as zice no matter what :) As fi zis acum cativa ani, acum nu mai sunt asa sigura...
Cat despre ce cuvinte ar folosi pentru Bucuresti LOL stiu pe cativa care l-ar inspira fenomenal (eu inca mai am ceva nostalgii de Bucuresti)

Related Posts with Thumbnails