miercuri, iunie 04, 2008

Taste of Times Square I

Strada 46 este cunoscuta si sub numele de Restaurant Row - din cauza faptului ca pe ambele parti, pret de cateva block-uri, este restaurant dupa restaurant cu bucatarii diverse - thai, spaniola, braziliana, irlandeza... exact: etc. Singura problema fiind ca, poate pentru ca au clienti in cea mai mare parte turisti, Restaurant Row (si Times Sq in general) isi facuse renume destul de prost de-a lungul timpului (oh, you know, mancare mediocra, preturi mari). In ultimii cativa ani restauratorii au luat aminte si au incercat sa indrepte imaginea de-acum vestita. Si ca sa ne convinga, au trantit un targ de strada unde restaurantele au scos mese afara si au servit ce au crezut ei ca le-ar reprezenta afacerea.
Bineinteles ca am profitat de ocazie si trebuie sa admit ca a fost greu sa alegem, dar pana la urma ne-am oprit la o bruschetta (rosiile surprinzator de bune, painea facuta la broiler si arsa un pic pe margini asa cum imi place, insa ma asteptam la mai mult gust de usturoi)...
...si cum nu se poate sa mananci legume asa, fara carne, nu? am luat si o felie de porchetta - sublima, cum nu se poate mai proaspata si gatita ca la carte, cu o crusta crocanta dar usoara si carnea inca o idee roza desi facuta complet...
...am mai incercat si raviolini cu un sos de ciuperci excelent, care mi-a amintit de ciulamaua noastra. Apoi ne-a atras si un steak sandwich de la un Steakhouse cu ceva renume, dar care din pacate a fost dezamagitor - painea, desi proaspata, foarte cauciucoasa (genul care nu se lasa usor muscata sau rupta) iar carnea rece si nu frageda nici macar pe alocuri. Ceapa era superb facuta insa. :) Dupa o imbucatura l-am parasit.
M-am consolat cu o budinca de paine cu crema anglaise si sos de capsuni - si pot sa spun ca am uitat sandvisul foarte repede.

De notat ar mai fi fost chiftelele de crab de la irlandezi, paella de la spanioli, cheesecake lollipops, aligator de la Bourbon Street - creole/New Orleans si scoicile tot de la spanioli.

Dar prea putin loc si nici nu prea mult timp pentru ca mancarea nu a fost singura intamplare a serii - dar asta data viitoare. Stay tuned, 't was fun.

4 comentarii:

ice4you® spunea...

Nu deci te urasc! Te rog inceteaza cu pozele astea, zana a gurmanzilor ca o sa ma omori de tot!

Lola spunea...

NU si NU! uite-asa :))

simonacratel spunea...

Cica e usor sa aflu ce virsta ai si cu ce te ocupi! Vad ca singurul lucru usor este sa aflu ce maninci!
lol

Lola spunea...

Pai n-am zis ca o sa afli pe blog LOL
Lasa, o sa-ti zic cand n-ai sa mai poti de curiozitate :))

Related Posts with Thumbnails