duminică, august 03, 2008

Un zambet, din cand in cand

Acum cateva zile am vazut un film - destul de interesant, 5 povesti diferite ce se petrec in acelasi timp in 5 orase ale globului - "Night on Earth" in caz ca vreti sa-l vedeti (director Jim Jarmusch).
Una din povesti este jucata de Roberto Benigni si este atat de genial incat a trebuit sa pun aici. Daca stiti si un pic de italiana e si mai delicios. Enjoy!
(si please, no jokes about the sheep :D)



8 comentarii:

Anonim spunea...

e un film la care ma uit, aproape terapeutic, o data la cateva luni, de cativa ani incoace.
pe langa benigni, care e senzational in acest rol, eu sunt foarte apropiat de "noaptea/dimineata" din Helsinki, mimica, felul de a vorbi si gesturile clientilor lui Mika amintindu-mi de niste prieteni de ai mei din secuime; deh, veri de ai lor ;)

desi m-am oprit din studiul limbii franceze din cauza numeralelor(nu pot sa numesc 80 = de patru ori douazeci), totusi am inteles, hehe, si chiar m-a amuzat un joc de cuvinte al negrilor din taxiul parizian si anume: "Ivoirien! II voit rien!"

si am descoperit inca o calitate a acestui film: daca ai un partener somnoros, care la 10pm pica de somn indiferent cat de interesante sunt lucrurile din preajma, ii pui un oras pe seara si intr-o saqptamana ati vazut filmul impreuna, hehe, impliniri in cuplu.

Anonim spunea...

porca miseria:))))

Lola spunea...

trebuie sa recunosc ca nu sunt mare fan Jarmusch (in general absurdul e pierdut cu mine)si ca la "Coffee and cigarettes" am adormit, dar asta e un film care l-am putut vedea cap-coada intr-o seara (si repetir Benigni a 2-a :D)

Cu numeralele in franceza n-am avut probleme pana dupa 90, acolo mi s-a parut chiar culmea si m-am intrebat daca francezii se trag din olteni.

Anda spunea...

Mie imi place Jarmusch si nu-mi vine sa cred ca am ratat filmul acesta pana acum. Multumesc pentru recomandare, tocmai l-am vazut si a fost pe gustul meu. Adica altceva. Preferatul meu de la Jarmusch ramane "Ghost Dog", este superb.

Lola spunea...

N-am vazut Ghost Dog, m-am luat dupa comentariile de la Netflix si mi-e ca nu mi-ar placea. Broken Flowers pot spune ca mi-a placut (pe langa Night on Earth).

Anonim spunea...

lola, oh lola :))))

Lola spunea...

ce-i rodicut? ai rosit? :))

Mister Chocolate spunea...

benigni... Roma... noaptea... italiană... veramente da morire!

Related Posts with Thumbnails