duminică, aprilie 05, 2009

Bataia cu perne

Se intampla in fiecare an, de obicei in Union Square. Anul asta a fost tinuta in Wall St. din cauza constructiei care inca nu s-a terminat in USq. Cam ingramadeala, dar cu avantajul treptelor de la Federal Hall care a devenit ad-hoc "standul media".
Ar fi fost mai multi participanti dar politia a inchis locul desemnat prea devreme, multi au ramas pe margini cu pernele in brate. Dar se pare ca s-au razbunat, au dus bataia de perne in cateva locuri pe strazi - mereu alungati de politie, dupa o vreme.
Una din regulile participarii este sa nu fie folosite perne umplute cu pene, dar ce fun ar fi atunci? Altfel, au fost si perne de canapea, si animale de plus.
Mai multe poze aici. Si se pare ca nu toata lumea stie ca pozele din blog pot fi marite - click pe poza iar dupa ce se deschide mai click o data. Pentru a fi vazute la marimea maxima, in Flickr click pe "all sizes" si acolo exista marimea in "original" ;)




































.

6 comentarii:

Ana Thomas spunea...

Haioasa rau zbenguiala cu pernele...

d spunea...

uau ..ce m-as duce si eu acolo !interesant si tare fain tre sa fi fost :)

Lola spunea...

A fost foarte amuzant. Se tine in mai multe orase, uite o lista aici:
http://www.pillowfightday.com/

Miju spunea...

mi se pare mie sau chiar e reala faza: am auzit ca ar fi fost arestati cei care s-au batut cu perne in afara zonei delimitate, pentru ca nu aveau "arme legale"... permis de port arma[alba]

Lola spunea...

nu,nu este adevarat (pe langa faptul ca motivul este hilar). a fost arestata o singura tipa care s-a vrut cute si l-a lovit pe un politist cu perna.
cum ziceam, am vazut mini-batai cu perne in cel putin 3 locuri inafara "zonei", la una era un politist care ii supraveghea iar mai tarziu au aparut alti doi care i-au rugat sa "sparga" petrecerea. totul foarte civilizat.

Taner spunea...

cine si cu ce curata atatia fulgi ? :D

Related Posts with Thumbnails