Candva Sophie's, un mic lant de restaurante mai mult pentru pranz, locatiile de la 56th intre 5&6th Ave. (recomandata de mine aici) si de la Madison Ave. intre 33&34th St. se numesc Tina's Cuban acum - dar meniul e acelasi (coproprietarele s-au despartit si si-au impartit locatiile). Profilul este cubanez si foarte traditional - meniul este creat de un bucatar cubanez, chiar daca proprietarele sunt din Peru.
Important este ca mancarea a ramas inca buna, preturile foarte decente pentru midtown, iar sandvich-ul cubano la fel de interesant. Avem paine cubaneza, porc la cuptor maruntit, sunca (gen de Praga), mustar, cascaval si feliute de castraveti murati, totul pus la presa pana se patrunde si coaja painii devine crocanta. In poza este o jumatate din el (vine taiat in doua) si este $6.95
Chuletas fritas (cotlete de porc prajite) in cazul de fata cu orez galben si salata, o portie mai mai mult decat suficienta pentru 2 persoane infometate (sunt 2 cotlete). Garniturile mai pot fi orez cu fasole (arroz y frijoles sau arroz morro unde orezul si fasolea sunt amestecate), plantains prajite - dulci sau nu, yuca prajita sau fiarta sau banali cartofi prajiti. $9
Sarba in caruta: Sandvish, Sandwich partea I.
călătorie pe partea cealaltă a pământului
Acum 3 zile
3 comentarii:
Stii ce mi-ar plăcea, sincer? Sa ne spui si preturile, concret:). Chiar sint curios.
Daca esti de acord.
Madame, ne omori aci de pofte ce stirnesti.. phui!.. o sa ma multumesc cu un Jimmy Johns...
Cristi, s-a facut ;)
Donna, cine e Jimmy asta? :D
Trimiteți un comentariu