duminică, noiembrie 08, 2009

De ce-mi plac rusii

Hai ca v-am speriat cu titlul, nu? :)) Foarte probabil ca nu e ce credeti voi :)

De cand am fost in vizita prima data in Brighton Beach, am mai facut nenumarate vizite. Desi nu-s aproape de casa, consideram ca merita efortul - au multe mancaruri/specialitati greu de gasit in alta parte, sau mai bune calitativ. Sau la preturi mai bune. Plus mancaruri gatite care sunt excelente si foarte la indemana daca doar ai o mica pofta (se vand la greutate) - de la salate la kievskaia sau sarmale.

Si uite cum intinzandu-ne la vorbe cu rusul care ne-a vandul celularele cele noi (ca cele vechi mai aveau doar un firicel de viata in ele), ne sfatuieste de unde sa luam paine buna in cartier: brutaria unui turc pe Avenue Z (parca) sau Cherry Hill, un supermarket relativ nou deschis in zona. Supermarket a sunat bine, aveam nevoie de mai multe pe langa paine, asa ca am pus o pioneza pe adresa si dusi am fost. Si am fost asa de incantata ca am facut si poze (sub privirile intrigate ale rusoaicelor din spatele galantarelor).
Si de-atunci am mai fost, si o sa ne mai ducem sigur - si pentru calitate, dar si pentru faptul ca (BOMBA!) e deschis 24/7. Si au si parking-ul lor (ceea ce poate fi apreciat numai de newyorkeri).

Va las sa descoperiti singuri minunatiile ce le vand si, daca faceti slideshow-ul mare, puteti vedea si preturile, in cea mai mare parte.

7 comentarii:

Flavius Ţerbea spunea...

uf, chiar m-a speriat titlul! credeam ca te-ai luat dupa mine si te-ai legat de natiile noastre vecine si prietene! LOL
Cat despre supermarketuri de genul...tare mult mi-ar placea sa avem si noi asa ceva in apropiere.

Lola spunea...

Hehe! Chiar n-am ce sa le reprosez, inafara de cateva secunde trecatoare de atitudine foarte bine cunoscuta noua din comertul romanesc, se poarta foarte frumos cu noi. Am observat ca atitudinea vine dintr-un soi de self-defense pentru ca atunci cand le zambesti si le vorbesti frumos se imblanzesc si ele.
Iar baiatul ala de la magazinul de celulare e o dulceata (doar ca o compatimesc pe fata care se marita cu el, ca taaare mult vorbeste :)) )

Daisy (Doriana) spunea...

whoa,impresionant!foarte curat si diversificat.imi plac cum iti ies pozele. vad ca ai un canon. ai obiectivul clasic? sau?

Dorina spunea...

Ah, sweet temptations... :))

Lola spunea...

Daisy, Canon XTi cu un Tamron 18-250mm. Cateodata un Canon f1.8 50mm, dar foarte rar, mi-e lene sa schimb obiectivele.

Adina, adevarul e ca mi se face foame (pofta?) cand revad pozele :D

Cristi spunea...

Stii cit de mult imi doresc sa petrec o saptamina intr-un astfel de magazin?
Pe bune, ar fi o experienta interesanta. Sa am liber la baut si mincat ce vreau de acolo, timp de o saptamina, sa am o camaruta mica si o cabina mica de dus undeva in depozit, ptr somn si curatenie, si aia ar fi!

Lola spunea...

Cristi, m-ai facut sa rad :))
Initial am gandit "hm, o saptamana numai cu mancare ruseasca e cam mult" dar adevarul e ca ar fi un meniu divers, chiar cu posibilitati vegetariene.

Related Posts with Thumbnails