vineri, noiembrie 13, 2009

Meet Roscoe

Mi-ar placea sa am un caine dar nu o sa se intample. Asa ca, la fel si cu copiii, ma bucur de cei ai prietenilor. El e Roscoe si e cuminte si ascultator si foarte foarte iubaret (mi s-a urcat in brate ca un copil cand stateam pe canapea la vorbe cu prietena mea) dar nu pozeaza deloc. De cate ori ma uit la pozele astea zambesc cu drag.
Poate va plac si voua.



In alta ordine de idei, sa vedeti "Moscow on the Hudson" daca nu l-ati vazut inca (e din '84). Sunt atatea motive pentru care e de vazut: amintiri (triste) din epocacomunista, NY-ul, NY-ul anilor '80, nostalgii de proaspat emigrant, si mai presus de toate, Robin Williams (unul din cele mai bune roluri ale lui dupa parerea mea, desi nu e comedie).

7 comentarii:

Miju spunea...

hehe, nu te mai intreb de ce iti plac rusii :))

acum sa trag o geana si la roscoe :)

Cristi spunea...

"Mi-ar placea sa am un caine dar nu o sa se intample" - idem si eu, cel putin nu atat timp cit voi sta la bloc, cu siguranta.
Si, oricum, daca voi avea vreodata un caine, va fi ceva destul de masiv, marele meu favorit ar fi un labrador alb-galbui-maroniu, care sa fie calm dar cu chef de joacac ind e provocat, ascultator, cuminte afara in asa fel incit sa mearga fara lesa, sa nu lase bale :).

Lola spunea...

Ah da, am uitat sa spun ca Roscoe are doar 7-8 luni. E puppy inca.

Pentru mine, visul meu dintotdeauna a fost un Great Dane. Ii iubesc cum nu pot descrie. Dar nu l-as tine intr-un apartament. Si desi ma amuza teribil cei mici (imi plac aproape toate rasele de caini), categoric un caine de talie mare e pentru mine.

Cat despre lesa, Roscoe este foarte well behaved si ascultator (cu exceptia momentelor cand vede veverite hehe) dar sunt legi privitor la tinutul in lesa in parcuri.
Cu balele mi-ai adus aminte de cel mai balos caine ever: un mastiff napolitan al unei foste vecine. Superb animal dar... eek!

Doina spunea...

Am vazut Moscow on the Hudson prin 1990, cred, si a ramas antologica secventa cu cafeaua - respectiv Robin Williams la supermarket in fata raftului cu zeci de sortimente de cafea, spunind "cofee...cofee...cofee!!!"intr-un crescendo de fericire pina la lacrimi. Secventa este gustata si inteleasa in toata amaraciunea ei de cei care au prins minunatele vremuri ale nechezolului :)

Lola spunea...

Da, deasemeni faza cu blugii in Bloomingdale's - trece prin tot balamucul defectarii strangand la piept perechea de blugi... :)
Genial filmul.

Ciuleandra spunea...

Ce rasa e Roscoe? intreaba o mare admiratoare a cainilor care probabil nu va avea nici ea caine toata viata ..

Il iubesc insa pe Max, un rotweiller absolut nefioros care se alinta ca o pisica (mai rau) si cerseste iubire cu botul asezat pe genunchii tai. E mortal!

Vazut filmul, genial Robin Williams.

Lola spunea...

Rasa e "mutt" :D - corcitura adica. Nu e sigur din ce rase e corcit. :))

Related Posts with Thumbnails