marți, noiembrie 03, 2009

Oktoberfest - Shacktoberfest

Octombrie a trecut, dar cum spuneam, sunt in urma cu postatul. Oktoberfest la Shake Shack: "imposibil-sa-nu-l-iei" burgerul de ciuperci, currywurst "mandria-nemtilor" si nelipsitii cartofi cu branza. Si ne-pozata, inghetata cu dovleac (f. yummy). Shacktoberfest dureaza cam o saptamana in octombrie, cand meniul ce-l au de regula se imbogateste cu cateva feluri de carnati si ceva beri. Nu se canta, nu se danseaza, dar tot e de bine.

6 comentarii:

Daisy spunea...

looks yummy! aveti deja nebunia de sarbatori? pe aici peste tot brazi si glitters. de ce or incepe asa devreme?

Lola spunea...

Oh, da. brazii si ornamentele sunt la vanzare din septembrie. Economia e de vina, doar-doar or pune oamenii in mood for shopping.

Daisy spunea...

din septembrie? oh my... Si eu care ma miram ca au pus chestii pe rafturi de la jum lui octombrie...
cum e vremea la voi?

Miju spunea...

cand vine vorba de sandwichuri, cat as fi de carnivor(in afara de cel cu fasole batuta si ceapa, hehe), poftesc fara masura la burgerul de ciuperci. atat de bine l-ai descris intr-un post mai vechi(probabil chiar cel din link, dar nu mai stau acum sa vad ce si cum), incat imi pot imagina cat de bun e. anul asta as fi incercat eu unul cu ciuperci autohtone, dar toamna uscata de pe aici nu a fost prielnica cresterii parizoalelor si cu champignoane si pleurotus din comertul socialist n-as incerca. chiar am vrut sa imi fac eu un sandwich de ala. interesanti si currywurstii... daca as fi stiut de ei inainte sa plec in germania in vara, as fi cautat

Andrea spunea...

Ah Currywurst- nu lipseste la nici un fest...aici.Disputa este mare cind e vorba care din ce zona e cel mai delicios:)..E ok..la cite-un fest...dar nu e o mincare pe care sa zic-wow asta e cea mai cea.

Lola spunea...

Daisy, intre 3 si 10C, cu maximele rezistant in jur de 1 minut jumate zilnic. Cand bate vantul, incepi sa delirezi (stii, insule-soare-paste-si grijanii)

Miju, e tare bun burgerul ala de ciuperci. Sa nu uiti sa-l dai prin panko inainte :D sau mai simplu: sari balta si impusti mai multi iepuri dintr-o data. :)

Andrea, tocmai ca e asa faimos la nemti l-am incercat. pentru mine e cremwurst cu sos usor dulce, vag de curry - nu stiu la ce grad de deliciu poate ajunge :))

Related Posts with Thumbnails