duminică, noiembrie 01, 2009

Ziua mea de ieri...

A inceput cu o lunga asteptare la autobuz, ragaz care insa mi-a dat timp sa observ ca a venit Craciunul inaintea Halloween-ului. A continuat cu una din cele mai haotice si iritante zile EVER la munca (care sper sa fie sutul in fund de care am nevoie sa move on), dar la cat am fost de fericita la terminarea programului am zis sa mergem totusi la parada de Halloween in ciuda faptului ca incepuse sa cam burniteze. Si am fost, si vorba bancului, dupa ce am mai pus-o 5 minute am plecat acasa. Uzi pana la piele (nu e figura de stil), fara posibilitatea de a scoate macar o poza decenta, si intr-un trafic mai rau ca de 4 iulie. Impresionant insa ca a fost ceva lume la parada, in ciuda ploii si in ciuda meciului de baseball (oarecum important) ce se petrecea in acelasi timp.

Dar ma rog, politie calare, Lady Gaga-ish, si alte stafii, stihii etc.

Duca-se pe pustii. Ma duc sa-mi recapat echilibrul sufletesc. Si voi reveni, sper curand, ca sunt foarte in urma cu posturile.

p.s. pozele de acum 2 ani

4 comentarii:

Flavius Ţerbea spunea...

Lola, capul sus, nu lasa nimic sa te supere! Si multa bafta la move on, mama lor de magari. Ce, indrasnesc aia se se lege de tine?! America e locul unde se intampla lucruri in fiecare secunda, deci, nu-i rau si intodeuana sunt sanse. Eu iti recomand o iesire la un restaurant asiatic fain...o sa vezi ca te va destinde. Deci, fii optimista si bucura-ne! :)

Lola spunea...

Flavius, tin capul sus (ca de-aia reusesc sa ma calce pe staif) si sunt categoric optimista. :)
Multumesc de incurajari si sa stii ca am fost la vietnamezi aseara dupa esecul cu parada :)) O supa buna de seafood si crispy squid ;)

Dorina spunea...

O cafea calda, intr-o cafenea draguta, cu mintea lasata sa zburde unde vrea ea. Asa tre' sa faci. :)

Cre'ca s-au aliniat niste planete, ca si pe aici e prea noros, si la propriu, si la figurat. Dar vine el soarele, chiar si ala cu dinti. :)

Lola spunea...

Da, a fost luna plina! Si se pare ca a avut efecte puternice, am auzit multa lume plangandu-se ca le-a mers de-a-ndoaselea weekend-ul trecut. Hm...

Related Posts with Thumbnails