sâmbătă, decembrie 12, 2009

5th Ave.

Downtown & Midtown, seara.


8 comentarii:

Miju spunea...

yeeeess!!!

she's alive! ;)

Anonim spunea...

Mandro, despre ce e vorba, ca nu ma prind. Mariuca

Lola spunea...

Miju - LOL

Mariuca, nu trebuie sa te prinzi. Sometimes, a cigar is just a cigar.
Sunt doar 2 ipostaze de pe 5th avenue. :))

humidor spunea...

In amintirea chinchales, a lui Christopher Columbus si a Cubei postrevolutionare, sa savuram un trabuc autentic cubanez... cine are posibilitatea :)). Noi avem! Voua va recomand un Opus X ca pe cubaneze e mai greu sa puneti mana.

Anonim spunea...

Si ca tot veni vorba de recomandari, niste meremeturi in ajun de Craciun... (urmati linkul)

Miju spunea...

anonimule, am cautat pe dexonline.ro ce inseamna meremetul asta de care zici. pfoaaai, complicat
pana parcurg toata istoria trece craciunul

chiar, e un termen uzual? unde? :D

Lola spunea...

Humidor - e greu dar nu imposibil ;)
Am dat de dominicane care fac competitie serioasa cubanezilor in ultimii ani.

Anon - uite ca nu m-ai nimerit deloc cu meremeturile (reparatii sau dichiseli mi-a dat mie la dictionar - ce sa fac, din mosi-stramosi nu-s burgheza). Chiar de astea nu duc lipsa. :D

Humidor spunea...

Lola draga, stii cum este, si noi ne amageam pe vremea lui ceasca cum ca noi romanii suntem si cei mai tari, treaba cu dominicanele si competitia cu cubanezele e doar in mintea americanilor. Acum, ca te-ai lasat influentata de reclamele care circula pe la voi, si in lipsa de altceva, poti sa crezi ca dominicanele fac competitie, dar probabil numai in United States :). Nici un om cu mintea la cap nu crede asta. Sa fim seriosi, mandria asta americana v-a intunecat gandurile. De ce altfel crezi ca europenii, care au acces la toate categoriile de trabucuri considera ca trabuc inseamna havana, restul sunt imitatii. Magazinele din Europa vand trabucuri cubaneze si "altele"... unde la gramada sunt dominicanele, hondurienele si alte soiuri. Nu ca nu ar fi si trabucuri de exceptie de alte natii doar ca alea nu sunt trabucuri, le poti numi tigari de foi bune. O havana, ramane o havana, la fel cum o Champagne este o Champagne, chiar daca fac si altii vinuri spumoase.

Imi plac si mie trabucurile honduriene, nici o problema, si dominicanele dar havanele sunt havane trebuie sa recunosti. De ce crezi ca Arnold si majoritatea personalitatilor din US fumeaza havane? Unii se duc special in Cuba, invitati de Fidel sa paerticipe la degustari.

Related Posts with Thumbnails