miercuri, decembrie 30, 2009

Alice went Gaga

Vitrinele de la Bergdorf Goodman anul asta au fost mai putin superbe ca in alti ani, dar bogatia detaliului le face totusi demne de mentionat (vitrina cu regele-regina este de privit vreo juma'de ora, asa, ca la muzeu).

Tema a fost Alice in Tara Minunilor cu o buna doza de Lady Gaga. Poate totusi aveti nevoie de inspiratie pentru toaleta de maine seara. :D

8 comentarii:

Donazz spunea...

Beautiful, beautiful, beautiful!

Dorina spunea...

Foarte frumos...

La multi ani veseli si sanatosi!

toni spunea...

no, ce sa zic..eu unul voi avea sigur inspiratie LA toaleta..:)))

frumos surprinse unele dintre ele, cu ochi imbibat in vreo sticluta de aroma artistica..:)

Si apropo, sa va aveti in anul nou sanatosi, veseli si cu chef de viata..:)

Anonim spunea...

Iti doresc ca in noul an sa ti se implineasca toate dorintele si sa ne incanti in continuare cu minunatele tale povesti! La multi ani!

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

giulia spunea...

La Multi Ani!!!

Superbe vitrinele. Nu am mai vazut asa ceva.

Sper ca ai petrecut n¡bine de sarbatori. Dupa cum am vazut ai avut parte de un meniu pe cinste de Craciun . Si de un superb brad împodobit.

Ce bine ca m-am apucat de cura de slabire înainte de Craciun. Nu trebuie sa recuperez si eventualele kg de Craciun.

Lola spunea...

Multumesc pentru urari, aprecieri, cuvinte frumoase. Si imi cer umila iertare ca n-am raspuns mai repede - dar probabil deja v-ati prins ca am fost prinsa cu altele.
Va imbratisez (virtual, ca altfel n-am posibilitatea din pacate) cu mult drag pe noul an!

Dana spunea...

Ai o leapsa de la mine, despre "arta conversatiei". Un an bun !

Related Posts with Thumbnails