duminică, decembrie 20, 2009

Ninge, ninge!!!

Ca tot ma intrebati mereu daca ninge la NY: acum ninge - viscolit, cu multe grade sub punctul de inghet. Traficul auto e incetinit la o medie de 10-15 miles/h, primaria nu a curatat nici un drum (inafara de 5th Ave. in Manhattan, se pare)desi de ieri inca se laudau ca au sute de utilaje gata.
Nu o zi buna de mers la cumparaturi, mai ales la drum lung, in Long Island. Dar am zis ca poate iar exagereaza meteorologii. Doar cat am deschis usa de la masina si s-a asezat o pulbere de zapada pe bord si scaune, am facut poza dupa ce stersesem parte din ea. Prima poze este de la inceputul furtunii de zapada. Asa arata acum, in momentul in care scriu. Oh, joy!
Sa vedem acum cat va tine si cum imi incurca planurile pentru urmatoarele zile. No pressure, e doar Craciunul. :D
Ma bucur insa ca am luat bradul ieri si nu am amanat pentru week-end, cand as fi gasit numai pomi inzapeziti si degerati.

4 comentarii:

giulia spunea...

Sa ai parte de Sarbatori fericite!!!
Bine ca ti-ai cumparat bradul.

ina bixade spunea...

Am fost in oras aseara si m-a nins toata...eram una cu nametii. Stii deja ca mi-e sila de zapada si iarna.Eu am vazut masini care luau cu lopata zapada:)

Anonim spunea...

Maisna aia din prim plan este cumva un Volkswagen Golf. Mai fratilor, v-ati tampit? Pai America, tara risipei, cea care a contribuit 60% la incalzirea globala si care nu vrea sa semneze nici un tratat de reducere a poluarii globale... suntem mandrii ca suntem americani si ca am contribuit 100% la marele dezastru ecologic... dar suntem vegetarieni :)). Ca sa vezi unde duce pandaxia.

Lola spunea...

Giulia, multumesc pentru urare, la fel si tie - din toata inima!

Ina, nu te-a luat vijelia pe sus? nu era zi de iesit din casa. Pe unde am fost eu si la mine in cartier n-au luat zapada nici cu furculita.

Anonim - in mod normal, pentru ca esti anonim, te-as ignora. Dar pentru ca imi dai impresia ca ai probleme mari o sa incerc sa te linistesc si o sa-ti spun ca n-ai nimerit 100%: nu e nici VW masina si nici vegetarieni nu suntem.
Si daca ai impresia ca n-am inteles ce-ai spus, o sa te linistesc si-acolo si-o sa-ti zic ca iar gresesti. :))
Cu alte cuvinte, nu-ti apreciez tonul si nici anonimitatea.

Related Posts with Thumbnails