Ne astepta un brad minunat si masa pusa. Mezelicuri (toate bune dar babicul a fost fenomenal si deci foarte demn de mentionat), salata de boeuf, crema de branza de burduf, icre superbe, salata de ciuperci, salata de crayfish, peste afumat elegant de catre rusi - si cred ca n-am uitat nimic. Apoi sarmale (ale gazdelor mult mai bune ca ale mele, plec capul cu jena :)) ), iar desert un superb galatkoboureka si o incercare de-a mea la o alta reteta de bouche de Noel care pana la urma a fost facut din 2 retete cu 2 creme caramel, una cu ciocolata si una fara (not bad dar cred ca renunt la buturugile astea frantuzesti, prea multa munca pentru ceea ce e pana la urma o rulada).
Si deci am mancat ca stiti voi cine, am stat pana dimineata si acum suntem in recuperari. Noroc ca avem inca o zi libera maine sa ne revenim.
pe drum
Acum 5 zile
3 comentarii:
Heyyy, Sarbatori Fericite!!
Si Merry "After Christmas" :P:P
Eu iubesc galaktoboureko-ul, dar niciodata nu am incercat sa-l fac in casa.
Frumoase poze.
Un An Nou frumos si bun iti doresc!!
Zuzzz
Zuzz, merci, merci.
(nu l-am facut eu pe galaktoboureko, ci cumnata mea).
La Multi Ani!
Merry Christmas in Ianuarie :) Hei, putea fi mai rau, prin iunie asa :)
Sa stii ca ne gandim mereu la voi, chiar daca am devenit mai lenesa, am motivele mele trei, care ma tin de la netul meu cel de toate zilele, daca nu-s atenta imi rontaie nebunii astia tot prin casa.
Trimiteți un comentariu