marți, decembrie 29, 2009

Time Warner Center

Dat in folosinta in 2003, este in prezent proprietatea cu cea mai mare valoare de piata din NYC. Doua turnuri de 229 de metri inaltime si o suprafata de 260,000 de metri patrati, contin apartamente rezidentiale (parca la 50 de mil. bucata la deschidere), birouri (Time Warner are sediul aici, bineinteles), hotelul Mandarin Oriental NYC, si un atrium cu 4 etaje de magazine si restaurante de renume international: A Voce, Masa (si BarMasa, un picut mai ieftin dar unde un fel principal pleaca de la $28 si ajunge la $240), Landmarc si Per Se sunt doar cele mai importante. De notat insa si Bouchon Bakery, unde mai oricine poate sa-si permita o prajiturica si-o cafea, cat si Clo - un bar foarte modern, cu spatiu deschis si vederi catre Columbus Center si luminile lui, foarte impresionant si conceptul si realizarea.
Spre interiorul etajului, Clo are un "perete" de rafturi unde este prezentata ceva marfa in tema - pahare, decantoare, accesorii de bar, in spatele unei sticle super-futuristice: alb mat, devine transparenta numai cand te afli in fata ei. Aici se gasesc paharele mele preferate, numite Dexter (yeap, I'm a big fan) si da, daca nu stiti serialul probabil ca nu veti aprecia firul de "sange" si nici amprentele. Si dupa cum puteti citi, sunt exclusive barului Clo si nu-s nici chiar ieftinute (n-a zis nimeni ca n-am gusturi scumpe).
In Atrium (sau hol, cum vreti sa-i spuneti), spectacol de lumini si sunet (sarbatorile nu s-au terminat inca doar), si o vedere ametitoare de la etajul 4 drept in subsol, unde se afla un Whole Foods Market (stiu ca Ina il va recunoaste sigur).

2 comentarii:

ina bixade spunea...

stii, cind cobor la 59th street ma duc sa maninc la whole foods, dar acum de sarbatori nu am mai ajuns...m-ai facut curioasa asa ca poate ma opresc chiar azi acolo sa imi iau fructe si sa vad decoratiile astea superbe...

Lola spunea...

Dupa 5 pm incepe show-ul de sunet si lumini cred. Sper sa-l vezi, e cute

Related Posts with Thumbnails