duminică, mai 09, 2010

Tribeca Film Festival Family Fair

Saptamana trecuta am avut cateva zile de staycation (termen nascut acum doi ani cand a inceput criza economica, pentru vacante facute acasa) si am decis sa facem pe turistii. Tot n-am ajuns pe Brooklyn Bridge cu piciorul si nici pe insula statuii Libertatii, dar am umblat destul si am vazut destule. In urmatoarele posturi o sa scriu despre experientele avute, nu neaparat in ordine cronologica. (Imi place sa tin ce-i mai bun la urma, ca frisca de la savarina.)

Una dintre ele a fost Tribeca Festival Family Fair, unde am vazut atatia copii la un loc ca am ramas un pic stresata si in urmatoarele zile am incercat sa-i evit cat am putut (fara succes). Se pare ca in ultimii ani s-a intamplat un val imens de reproducere umana in NYC, iar urmarile lui au fost foarte evidente la targul asta de strada. Nu ca nu-mi plac copiii, pentru ca-mi plac - ca dovada ca raportez despre targul asta care a fost chiar amuzant (cu exceptia unui accident care ne-a cutremurat un pic).
In fine, cine are sa-i traiasca, si Happy Mother's Day! din inima va spun.

Au fost baloane si face-painting, concursuri de karaoke (pustoaica din poza are o voce surprinzator de buna) si de joaca cu cercul (pustiul din poza ne-a amuzat teribil, nu stia sa tina cercul nici o rotatie dar nu a renuntat pana la sfarsitul jocului), Polaroid isi facea reclama la noua camera (noul film sucks, marimea e pe jumatate din ce era) facand poze doritorilor in fata unui panou cu insemnele festivalului de film (cum sunt pozate celebritatile, got it?), copii pe papainoage etc. Va las sa vedeti in poze.

Accidentul s-a petrecut la rampa de cascadorii BMX, unde 4 biciclisti faceau acrobatiile obisnuite. Cel care prezenta spectacolul a aterizat gresit si pentru cateva minute interminabile, pana a ajuns salvarea (din cauza traficului foarte incarcat) am crezut ca-l pierdem. A fost in soc, sangele curgea din cap ca in filme, eh... Si-a recapatat cunostinta cat de cat dupa cateva minute si sper din toata inima ca s-a recuperat complet.

Si o intalnire-surpriza pe care va las sa o descoperiti singuri :P

Mi-am amintit foarte tarziu ca in aceeasi zi urma sa se tina si targul romanesc, dar dupa ce am citit la Dan despre ce si cum a fost, mi-au pierit regretele. Nu de alta, dar de mici nu mi-e dor iar afisele alea cu "chesee" m-ar fi facut sa scot pixul din geanta sau cel putin sa deschid gura sa zic ceva :))

Well, a bientot, and enjoy.

p.s. am adaugat 3 poze care le uitasem. Nu am mancat aici pentru ca mancasem inainte in alt loc. Nu a fost foarte multa oferta de mancare, probabil intentionat ca sa nu distraga clientii multitudinii de restaurante din Tribeca (unul din restaurante fiind al lui Robert DeNiro, parintele festivalului de film Tribeca - si uite cum se leaga toate...), doar o companie din Brooklyn care e vestita pentru lobster rolls, fara maioneza ca cel de la Fairway.

2 comentarii:

Cristi spunea...

Nice.
Las ca-i buna o staycation d-asta uneori, zau ca e.
Despre Johnny, tare.....eye contact, eye contact!

Lola spunea...

E buna si staycation, cum sa nu. Uite ca stam in orasul asta de o vesnicie si au vazut turistii mai multe decat noi :))

Cu Johnny, norocul meu ca nici nu clipea ;) LOL

Related Posts with Thumbnails