sâmbătă, octombrie 21, 2006

Thoughts - The world the way it is

Am descoperit prin Gothamist website-ul unui fotograf din NY, care pe langa poze la nunti si headshots, a fotografiat o serie cu femei topless, all over NYC. Eu o consider geniala.

"Uncovered: Celebrating Women in New York City: A woman's right to appear topless in public was legalized in New York in 1992. Since New York is the only state with such a law, forty-nine out of fifty states deem it illegal for a woman to remove her shirt in public. However, men are free to take off their shirts with impunity. Challenging this inequity between the sexes is the purpose of my work..." Jordan Matter

Dati-i cateva minute sa-i vedeti munca si cred (sper) ca o sa va faca sa va ridicati palaria in sinea voastra.
Nu evitati sectia de interviuri, chiar sunt interesante.

Man or woman, please read, watch and see.

(and the other sections of his work are brilliant, too - especially "The kitchen sink")

4 comentarii:

julie70 spunea...

ce poate fi interesant in femei fara sutien, nu stiu, dar gustul fiacaruia,

nu spui mult de tine nicaieri, as vrea sa stiu un pic mai mult, afara de restorante si mincaruri foarte interesante!

mie personal, imi plac mai mult femeile ce se exprima si traiesc, nici nu stiu bine in fine, esti si tu sau esti un baiat tinar (atunci inteleg afinitatea pentru femei topless... ) dar alfel...

Lola spunea...

Julie, sunt onorata ca m-ai vizitat.
Ideea care eu am gasit-o interesanta a fost aceea a obsesiei cu felul cum aratam (foarte bine definita in sectia de interviuri ale subiectilor).

Marian spunea...

In plus, ignorand aspectele sociale (mesaje politice/sociale, obsesii, prejudecati), unele din acele poze sunt f. reusite dpdv vizual si/sau au mesaj (artistic) foarte reusit.
Exemple:
Exemplu 1

Exemplu 2

Exemplu 3

Exemplu 4

Exemplu 5

Lola spunea...

Am zis ca e un fotograf bun si am atras atentia si asupra restului muncii sale. Nici o fotografie a lui nu mi se pare vulgara, ceea ce e mare lucru.

Related Posts with Thumbnails