joi, iunie 14, 2007

It's tough...


Se pare ca sunt capabila sa iubesc mai mult decat imi dau eu seama, deja e a nustiucata oara cand mi se intampla sa realizez asta.

Mi-e dor de tine imens baby, si te iubesc mult, si sper din tot sufletul sa fii bine ca sa ma alin macar cu gandul ca nu am sacrificat dragostea noastra degeaba...

7 comentarii:

Anonim spunea...

iubita, sper ca inteleg eu gresit si ca nu s-a intamplat ce cred ca s-a-ntamplat :(
gandurile noastre cele mai bune sunt alaturi de voi.

rodica

Lola spunea...

Rodicut, am dus-o la prietenii nostri din NC, doar-doar i-o fi mai bine acolo cu aer curat, alergat (maybe) dupa pasarele... All the same...tx.

Anonim spunea...

aaah ce bine, ca deja mi se pusese un nod in gat uite-ATAT de mare!
sper sa te prind pe aim intr-o zi cu soare :)
pupici

Mikidos spunea...

eu am pus un link la mine pe blog catre tine. pentru ca imi place de tine:) pentru ca imi aduci aminte de prietena mea care s-a mutat la chicago (si pe care o iubesc si de care ma roooog sa isi faca un blog).

ice4you® spunea...

Sunt cam pe langa situatie, insa iti doresc ca totul sa fie ok ... :)

Lola spunea...

Just a girl, iti multumesc de apreciere, sunt foarte incantata de cunostinta - blogurile tale sunt fascinante si le-am pus in reader imediat ce le-am citit.
Si sper ca prietena ta sa-si faca si ea blog curand. Si eu ma rog de mai multa lume cam de mult timp(rodi, hint-hint ;) )

@ice - e vorba de pisica mea cea mica (7 ani, 8 kg, dulce cat se poate) care avea probleme de sanatate. Si pt ca in apartamentul nostru devenise imposibil si pentru ca unul din motivele bolii ei e sedentarismul, a fost adoptata de prietenii nostri care au o casa in Carolina de Nord.
Si dupa 7 ani doare si ii ducem lipsa, am plans primele zile ca niste copii si inca ne mai dau lacrimile cand ne gandim la ea - dar banuiesc ca o sa ne treaca. Si stiu ca prietenii nostri au grija de ea cum nu se poate mai bine.

Rodi, sa incerci mai curand ym, intru mai rar pe aol. pupici multi, miss ya.

ice4you® spunea...

Gandeste-te mereu ca ii este mai bine acolo, si atunci iti va fi mai usor ;)

Related Posts with Thumbnails