sâmbătă, august 11, 2007

Surpriza

Am facut o a 2-a vizita la magazinele rusesti luni si cand sa cumpar o gogoasa, un nene a venit si a cerut o inghetata cu vanilie.
Scoasa din frigider intr-o tzipla draguta, o vafa. Bineinteles ca a trebuit sa iau una. Si a fost super! Ma gandesc cum sa fac data viitoare sa cumpar mai multe si sa ajung cu ele netopite la mine in congelator.

Sper ca nu sunt singura care-si aduce aminte de vafe (sau inca mai exista?)

9 comentarii:

Mikidos spunea...

exista, exista! mai stii ca le cumparam pentru ca este bun de tot cornetul ala cand se topeste inghetata in el? hihihi! exista si sunt bune in continuare, nu au asa un amabalaj frumos ca astea rusesti, sunt intr-o pungutza:) dar sunt bune.

Anonim spunea...

exista, ba chiar in mai multe tipuri de ambalaj. just a girl, iti zic sigur: sint cele facute de aloma, sint cele de care zici tu, si mai sint. stiu cel putin 3 feluri de vafe, vorbesc de ambalaj, ca de gust, sint de vanilie sau de cacao, altceva eu n-am gasit.....

Mikidos spunea...

eu nu le-am vazut decat pe cele mai ieftine:))ba mint!!! le stiu si pe alea de la aloma, adica stiu ambalajul, dar nu am mancat niciodata! cumpara Simionii prietenii mei, au mereu in congelator!hihihi! o sa imi iau azi! va pup.

Lola spunea...

Hm, cum de mi-au scapat din vedere cand am fost in tara? Dar ma bucur ca mai exista
Raport pls :)

Mikidos spunea...

Bune!! ca pe vremea noastra!!!

Anonim spunea...

Salutare!

Am intrat sa-ti multzam pentru reteta de flare de ananas, am facut-o aseara si omu' a zis ca e cea mai buna praji ce-am facut-o pana in prezent. Asa o fi, eu sunt mai inclinata spre blaturile cu cacao si de-aia nu mi s-a parut 'cea mai', dar mi s-a parut delicioasa, drept pt care am dat gata rapid doua portii (oh my God!!) aseara, cand era inca fierbinte :)). Deci multumiri si plecaciuni!

Felinush

Lola spunea...

Felinush, ce ma bucur ca ai incercat-o si ca ti-a placut :)
Si ca dai un semn de viata ma bucur ;)
pup o fata vrenica xoxoxo

Anonim spunea...

Voi ati incercat inghetata "Scufita Rosie"? Cred ca cei de la >Amicii< o produc.
Problema este in felul urmator, provoaca dependenta. Pe aceasta cale anunt opinia publica devoratoare de inghetata si dornica de noi senzatii "reci", sa NU consume Scufita Rosie....asta pana cand nu apare si antidotul, "Lupul cel Rau".

Lola spunea...

unuzero, interesant ce spui tu. Poti da si amanunte? ce fel e etc. :)

Related Posts with Thumbnails