Si da, am uitat de desert. Am fost la Cannelle iar, pentru ca Payard era inchis duminica. Marea surpriza a fost ca au inceput sa faca Paris Brest, prajitura care daca-s in Paris ma face sa intru in orice patiserie intalnesc in cale.
In NY nu o fac decat vreo 2 patiserii (cel putin de atata stiu eu, oricat am cautat). Raritate, nu gluma. Am mai adaugat cateva poze in set. Ca a venit vorba de poze, inainte sa ma duc la ei m-am uitat pe website sa vad la cat inchid si observ ca au folosit cateva din fotografiile mele (fara sa dea credit, link, nimic). Intamplator ne-a servit unul din manageri si i-am pomenit (foarte frumos) despre asta - fara sa-l acuz de nimic, doar ca sa nu-l iert. Sa descopar mai tarziu ca mi-a pus 2 chestii micute in plus in punga - un mic muffin cu lamaie (asa de buuuuun) si o fundita cu gem (cah! nu ca n-a fost buna, dar mie nu imi plac prajiturile cu gem mult).
Asa. Si ca sa incheiem total subiectul, ce mi-a parfumat viata saptamana asta.
pe drum
Acum 5 zile
Un comentariu:
oau ... frezii in neviorc(cum zicea bunica-mea) is mai calme si mature acolo :)
Trimiteți un comentariu