miercuri, mai 14, 2008

QED

Leif Pettersen este un autor cunoscut ale mai multor volume de calatorie din seria Lonely Planet. A vizitat Romania de cateva ori si este in prezent in Romania, iar. Ultimul sau articol de blog prezinta Bucurestiul exact cum il stiu si eu si cum multi refuza sa-l vada. Inca mai sper ca unii sa inteleaga vorba aia "cand 2 iti spun ca esti beat, te duci si te culci".
Fara ofense.
Si sorry, articolul e in engleza.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Lola, am citit articolul si din pacate, e atat de adevarat incat aproape ca nu ma mai mira nimic. Ce trist!

Anonim spunea...

Am ras mai tot articolul, desi poate n-ar fi trebuit :) E adevarat pana in cele mai mici detalii si singurul lucru trist e ca am devenit atat de imuni la tot ce ne inconjoara incat trebuie sa citim impresiile unui strain sau sa plecam o perioada din tara, sa vedem si altceva, ca sa realizam cu adevarat proportiile dezastrului.

ina bixade spunea...

Eu nu mai am rabdare sa citesc despre Romania! Dar nu-i nimic, voi scrie my own article dupa vizita mea romaneasca:) stay tuned!

Lola spunea...

@Dora - dupa parerea mea, ce e cel mai trist este ca ne asteptam ca cei ce viziteaza Romania (Bucurestiul mai ales) se asteapta sa fim ridicati in slavi ca am inventat stiloul

@Roxana - asta am spus-o si eu acum ceva vreme (cand fuse razbelul cu Bourdain), multi nu-si dau seama ca-s abuzati si abuzeaza zilnic pentru ca e deja o stare de fapt.

@Ina, abia astept sa citesc

.... spunea...

Trist dar adevarat...

Lola spunea...

mama draga ce romaneasca am vorbit mai sus raspunzand Dorei :))
dar sunt convinsa ca ati inteles ce-am vrut sa zic :))

Related Posts with Thumbnails