duminică, mai 11, 2008

Targ de strada I

Au inceput targurile de strada. De-acum si pana in toamna tarziu in fiecare sambata si duminica vor fi cel putin unul pe zi. Cel de azi mi s-a parut interesant - organizat de Coalitia americanilor din Asia Pacifica, s-a anuntat ca un eveniment cu muzica si dans, arte si mancare din Japonia, China, Coreea, India etc. A fost un pic dezamagitor, cele mai multe mese erau pentru promovarea diverselor organizatii asiatice din oras - si totusi, din loc in loc am reusit sa mai vedem cate ceva nou.

S-a sarbatorit ziua de nastere a lui Budha, unde puteai sa-ti speli pacatele spalandu-l pe copilul Budha asa cum a facut Ina :)...

am vazut cum se imbraca un costum coreean...

cum se fac "tatuaje" cu henna, mehndi...

pictura/caligrafie japoneza...

ceva dansatoare de hula din Polinezia...
care stiau sa scuture frunzele bine rau (cateva poze in plus aici)...demonstratii de arte martiale (stick fighting)...

si cu chiu cu vai n-am ramas nemancata - sticky rice cu ceva porc, boabe de fasole, ou si alte chestii, aburit in frunza de banan.

3 comentarii:

ina bixade spunea...

Da' ce onoare pe capu' meu ca azi l-am spalat pe micutul Budha!!! Sint curioasa care va fi urmatorul festival. Mergem neaparat! (sa vad pe cine mai spal tura viitoare hi hi hi ha ha ha).
PS: Am avut o zi grozava azi si culmea, e 2 dimineata si desi am hoinarit toata ziua, nu pot dormi. Cred ca micutul Budha mi-a transmis un suflu de ala spiritual de ma tine treaza:)

Lola spunea...

Hahaaaaa!
mai mergem... urmatorul care il am in plan nu cred ca-ti place tie :P
(purcelus pe teapa, stridii crude?) LOLLLLLLL dar mai gasim si altele ca avem de unde alege :)

Just a girl spunea...

Fetele frumoasele! Va pup cu drag!

Related Posts with Thumbnails