sâmbătă, iulie 05, 2008

Sa fie lumina (artificiala)

Planurile de plaja si bbq au fost amanate din cauza de vreme - innorat toata ziua, cu averse locale. In ultima clipa am decis sa mergem la artificii, fie si cu riscul de a ajunge prea tarziu si parcul sa fie inchis deja - dar am avut noroc. Intr-un fel spus, pentru ca a inceput sa ploua maruntel taman cand au inceput focurile de artificii. Si colac peste pupaza, oamenii de ordine ne-au innebunit de creieri sa strangem trepiedele (cele cateva care erau) - cum naiba sa pozezi la 2-3 secunde fara trepied? Grrrrr.
Anyway. Ce vroiam sa zic ar fi: bucurati-va de pozele astea, pentru ca asa cum merg lucrurile, e foarte posibil sa fie ultimele poze (ale mele) cu artificiile de la Nueva York.
(of course, click to enlarge)





2 comentarii:

ina bixade spunea...

ce frumos! cum adica sint ultimile poze? ce ai vrut sa zici? eu, cum ziceam, nu m-am dus sa le vad anul asta...sint eu in sine un artificiu colorat si care fisie intruna hi hi hi. Foarte faine pozele de fotografa ce esti!!!

Lola spunea...

am zis, nu te mai lasa cu trepied (sa nu se impiedice lumea de el, cica). fara trepied nu ies o.k. pozele pentru ca e nevoie de timp de expunere lung (2-3 sec.) si deci nu voi mai incerca sa fac poze.
merci de compliment :)

Related Posts with Thumbnails