duminică, noiembrie 23, 2008

La patinoar

Ce sa faci cand afara sunt cateva grade sub 0C?
Remember Bryant Park? Vara cinematograf, primavara si toamna pentru cate o saptamana runway de moda, iar iarna... patinoar. Inconjurat de magazine provizorii pana dupa Craciun si cu o interesanta aditie - Celsius - un resto-bar cu o terasa dotata cu incalzitoare, unde poti sa ai la fel de mult fun (subiectiv, adevarat) cat cei care patineaza, doar privindu-i de la (relativa) caldura cu o cafea aburinda in fatza. Si are si bradul lui - vezi webcam-ul.
Patinoarul din Bryant Park este unul din cele 4 care sunt deschise in oras - celelalte sunt la Rockefeller Center, in Central Park si nou deschis, la Muzeul de Istorie Naturala.










































































.

11 comentarii:

ice4you® spunea...

Superb! Mi-as dori si eu ...

Anda spunea...

Ei, am si eu unul in Dr.Taberei, peste drum :) Anul asta inca n-am ajuns, dar sper sa imi fac timp curand, ca mi-ai facut pofta.
Am lipsit o vreme, acum m-am mutat si te astept la o noua adresa. Te imbratisez.

Lola spunea...

Ice, chiar este superb, atmosfera e si mai superba.

Anda, bine ai revenit, ti-am dus lipsa. :) Marcat adresa noua.

Anonim spunea...

foarte fain...

Anonim spunea...

intt-adevar un mod foarte fain de ate relaxa:)

Anonim spunea...

fun fun fun!!!

Amalia spunea...

S-a deschis şi la noi în buric unul. În buricul Chicago-ului, adică. Patinoarele astea au ceva magic. Eu mă întâlnesc cu buricul numai la sfârşiturile de săptămână (era să zic numai în week-end-uri :))) şi acuma abia aştept să ajung.

Anda, eşti în Drumul Taberei? Acolo trag şi eu când vin la Bucureşti, acolo locuiesc naşii mei. Poate, cine ştie, odată şi odată ne întâlnim cumva în zonă.

Lola spunea...

Amallia, sa stii ca si eu le gasesc fascinante intr-un fel si imi place mult ca NY-ul are o traditie veche cu patinoarele - primul deschis, cel din Central Park e vechi de sproape 60 de ani. Probabil am vreo reminiscenta copilaroasa legata de patinoarul Floreasca - ierni cand nu imi pasa de frig si gheata in turturi era acadea.
Si la mine pe blog limba romglish e permisa. :D

@Lia :P Ar fi fost si mai fun daca nu era asa frig, damn it!

Flavius Ţerbea spunea...

La noi, in sudul Virginiei, visam la patinoare dar nu simt lipsa frigului, ca sa fiu sincer. Parca tot mai fain e la caldura desi uneori un omat dintr-ala, adevarat, parca m-ar unge la inimioara...

Lola spunea...

Flavius, esti a 3-a persoana pe care aud azi ca vrea zapada. Ce-aveti oameni buni? eu vreau in Caraibe :))

Anonim spunea...

Flavius, ar trebui sa ne faci o vizita daca vrei zapada. Desi Lola nu vrea zapada eu presimt ca se indreapta spre noi

Related Posts with Thumbnails