sâmbătă, mai 16, 2009

Lia, In Memoriam

Am cunoscut-o pe Lia acum 7 luni prin Flickr. Ne-am intalnit de cateva ori, am vorbit de nenumarate ori fie la telefon, fie pe ym. In ciuda diferentei de varsta o consideram prietena, si sper din toata inima ca si ea simtea la fel.
Azi dupa-masa Lia a murit. De cand am blogul am mai pierdut rude si prieteni si nu am mentionat niciodata, de data asta insa simt ca trebuie. Pentru ca avea 23 de ani. Pentru ca moartea ei este stupida, fara sens. Pentru ca o sa-mi lipseasca umorul ei ironic. Pentru ca n-am apucat sa ne luam la revedere...

Well... Adio, Liuka. Nu imi gasesc cuvintele sa-ti spun cat de rau imi pare ca nu ai avut mai mult timp printre noi. Ca nu ai apucat sa-ti traiesti iubirea. Sunt atatea motive pentru care imi pare rau...

Pe noi sa ne ierti ca, dupa ce ne vom plange lacrimile, vom trai in continuare ca si cum nimic nu s-a intamplat. Dar stiu sigur ca nu vei fi uitata. Sigur in sufletul meu vei avea un coltisor unde vei fi mereu amintita, cu mult-mult drag.
Tu du-te si fii inger acum.

7 comentarii:

Dorina spunea...

23 de ani?? Ce s-a intamplat?

Lola spunea...

un cheag de sange la picior, care a urcat la plamani, cu ceva complicatii la inima din cate am inteles.

Anda spunea...

Imi pare rau...Da, asa e cum ai zis tu...dupa, traim in continuare ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat...

Anonim spunea...

asa ne vom duce toti... la fel cum ning florile de salcim petala cu petala, ori ploaia de stele...sintem atit de trecatori incit fiecare clipa traita e un miracol... e bine sa ni amintim din cind in cind, in felul acesta vor traii prin gindurile noastre atit cit vom trai si noi insine...ei sint ingerii ce ne vegheaza....Doamne ai grija de toti ingerii tai, ca ei sa poata avea grija noastra !

Andrea spunea...

Dumnezeu sa o odihneasca in pace ! Totusi cit de nedrept la 23 de ani!!!

tonica spunea...

oooffffff

Amalia spunea...

ce inseamna sa lasi o impresie in sufletul unui om..., pana la urma cred ca asta e tot, restul sunt amanunte combinate in proportii intamplatoare.

Related Posts with Thumbnails