luni, august 03, 2009

De-ale verii, editia '09


5 comentarii:

Flavius Ţerbea spunea...

Ce vedem in prima imagine? Plums, prunes, pluots?

Anonim spunea...

Corcoduse!!! Unele chiar gigantice :)
Doar ca am ajuns la concluzia ca nu-mi mai plac, sunt mai mult o nostalgie de pe vremea cand nu stiam alte atatea minunatii de fructe
Lola

tonica spunea...

asa si eu..pana ce, prins de timp sub crestetul astor arbori am inceput sa le gust din mieji...si-am redescoperit adevarata savoare a lor. nu gustu-i cel ce ne-aminteste de copilarii ci gestul cautarilor printre ramuri..;)

Lola spunea...

Mare dreptate ai Toni! Mi s-a parut asa anapoda sa CUMPAR corcoduse :D si gustul (desi astea au fost coapte si dulci) nu e acelasi cand is gata culese...

Miju spunea...

mmmhh, cucuruz, tocmai ce am fiert "un cazan" ieri. nu stiu daca noi avem aceasta varietate de porumb dulce, da' e bun si al nostru. asa arata si la mine luna august, o imagine perfecta pentru ;)

dap, corcodusele, pomul e numit de unii si "prunul tiganului", au, dupa mine, o existenta prea efemera pentru a ajunge in piata, la vanzare. sunt bune numai atunci cand le culegi. sau in mana unui maestru facator de tuici bune, care stie sa le aduca la taria potrivita si sa le pastreze doar aroma lor. o tuica de corcoduse bine facuta poate fi asemamana cu grapa, sau tescovina ;)

Related Posts with Thumbnails