Mie una imi face placere nespusa ori de cate ori merg la piata fermierilor. Ca va place 'au ba, asta este. Am avut o cerere de poze de la piata si m-am conformat. :)
Plus... putem sa ne jucam de-a meniul? asta e ce-am cumparat. Plus castraveti, care au fost neglijati. Ghici ghicitoarea mea ce voi gati saptamana viitoare! Sau mai bine: tu ce-ai gati cu ce e aici? (si ce mai e prin frigider de obicei - ardei, ceapa, ierburi etc)
pe drum
Acum 5 zile
7 comentarii:
ador sa merg la union square, la piata fermierilor...poti sa faci ghiveci cu legumele ce le vad aici in poza, nu? sau ce ma pricep eu:) dar la ghivechi nu intra ridichi sau de fapt nu merge mai nimic din legumele alea hi hi hi)indiferent ce gatesti, nu am nici o indoiala in privinta gustului delicios!
Poate o supa / ciorba de legume...Si da, mi-ai facut chef sa dau si eu o raita in piata noastra de legume. Pentru asta imi voi rezerva o zi completa, nu de alta dar nu ma mai dau scoasa de acolo;)
Un fel de zacusca?
o parte din ele le-as face cuburi si le-as pune la cuptor cu sare mare, piper si unse cu ulei bun de masline.
Cu celelalte as face o salata.
n-am inteles bine ce-i in spate, un pepene sau un dovleac?
cu pepenele as face asa: l-as taia in doua, i-as scoate samburii si as manca de acolo cu lingura, dar nu inainte de a-l tine la rece!
cu dovleacul... cred ca l-as baga la cuptor, dar separat.
good enough? :p
Dar TU? ce ai de gand cu ele?
mariuca
Toti ati avut idei grozave, da :)
mariuca, stii ca daca dai click pe poza se face mai mare, da? si daca mai dai inca unul, se face si mai mare. E pepene galben, bine copt si aromat, si da, mancat un pic rece si natur.
S-au comis:
-salata caprese - rosii, mozarella, fleur de sel-piper-Barbera, busuioc verde si mov
-rosii, castraveti si ridichi mancate natur cu sare de mare
-mancare de vinete cu rosiile mai bine coapte (si cumparate cu asta in minte)
asap se vor comite:
-gazpacho intr-o seara
-supa de dovlecei in alta
-morcovii albi-galbeni-mov si ridichi albe la cuptor, garnitura la vreun gratar
-fasolea asisderea
-porumbul fiert 2 min si mangaiat a l'americaine cu un pic de unt si sare kosher grunjoasa
eu as face salta din pepenele galben cu frisca si cu sampanie, iar pentru restul mi-as cumpara un rabbit si l-as face fericit :)
Ninu, pepenele a raposat demult :)
Excelenta ideea cu iepurica, se va comite imediat ce voi gasi unul ;)
Trimiteți un comentariu