marți, decembrie 01, 2009

Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie?

Mai multa decenta si sa te indrepti mai multa catre Occident, indepartandu-te de balcani. Altfel, aniversarea de azi nu e decat un alt an care a trecut.

8 comentarii:

Miju spunea...

daca, vorba lu' taxi driver, are you talkin' to me?

Multumesc, Lola!
Multumim :)

toni spunea...

de-aici, din mai indepartatul de occident decat oricand, multi ani si tie...acolo...mereu acolo..:)

ina bixade spunea...

Pe mine ma lasa TOTAL rece, parca nu am fost nascuta acolo, nu stiu cum de m-am detasat in halul asta:)

Amalia spunea...

Faca Romania ce o vrea, mie azi mi-e foarte dor de tine :)

hot.tequila spunea...

Orisicum, si orice ati zice, Romania e undeva pe-acolo in sufletul fiecaruia, cat de putin ;)

Anonim spunea...

Eu sincer, cred ca va pare rau ca nu sunteti alaturi de noi. Taiem porcul fratilor, asa cum stim noi, nu curentat, otravit, sugrumat sau alte metode nedemne de respectul nostru.

Lola spunea...

Ce sa zic, unora ne-o parea rau. Personal, nu porcul si metoda de ucidere conteaza, nu e ca si cum, daca eram in Ro pe vremea asta, taiam eu vreun porc. Tot mort gata il luam de la magazin, asa ca mi-e cam egala asta cu porcul.

Anonim spunea...

Ba tocmai asta conteaza, porcul si metoda de sacrificare. Una este porcul crescut la curtea omului si cu adrenalina-n sange datorata sacrificarii pe viu, si alta este leguma plina de hormoni de crestere, curentat si cu sangele nescurs la timp de la magazin. Nu stiu daca ai observat dar americanii s-au ingrasat datorita hormonilor de crestere din carnea animalelor...
Dar ma rog, daca zici ca la magazin e mai bun, in special ala din hot-dog :))) ... eu raman la parerea ca o slana cu palinca e mai sanatoasa decat ce se gaseste pe piata americana.

Fereasca-ma Domnul de curcanii aia imensi care au aparut si la noi pe la supermarket in ultimii 10 ani si pe care scrie made in USA si pe care voi ii serviti de ziua recunostintei. Emblema americana la noi se traduce in McDonald's, kentucky fried chicken, hot dog si alte minuni. Nu am vazut inca un produs american ecologic. La voi si legumele sunt schimbate genetic.

Related Posts with Thumbnails