marți, august 07, 2007

Daca v-au placut bufonii...


Pentru ca in copilarie, vocea lui facea ca uneori sa pierd sirul interesantelor reportaje ale Tele-enciclopediei.

Pentru ca in adolescenta, pe vremea Cenaclului, "Ploaia care va veni" exprima intr-un fel gandurile noastre.

Pentru ca in timp ce ascult "Sfarsitul nu-i aici" simt ca cineva imi tine mana si ma imbarbateaza.

Pentru ca in timp ce recita "Ultima scrisoare" ma face sa-mi doresc sa fiu destinatara acelor versuri, la fel de dulce rostite.

(Le puteti asculta aici)

Pentru ca vocea lui imi aduce aminte de acei ani... si o singura alta voce i-a facut concurenta - cea a lui Vintila, primul meu crush (probabil ca si singurul daca stau bine sa ma gandesc) pentru un artist.

Si pentru ca n-a imbatranit niciodata, pentru ca nu a renuntat la plete, pentru spiritul care l-a demonstrat pana la sfarsit.
Somn usor!

3 comentarii:

Mikidos spunea...

Oamenii pe care ii iubim nu mor pur si simplu. Doar pleaca undeva, mai departe..undeva de unde nu prea ne trimit vesti, pentru ca sunt foarte ocupati. Ne gandim la ei mereu si ne intrebam in barba: un telefon nu ne-ar putea da..un semn?! Apoi ne vedem de ale noastre, si ii iubim in continuare. Oamenii nu mor. Doar pleaca undeva, sa zicem, in alta tara:) Unde nu e durere si intristare.

Anonim spunea...

Buna. Scuze de offtopic, n-am gasit "contact" (sa-ti pui!, e un ordin :))). Da-mi te rog un mail pe contact@cristiroman.ro sau blogpapabun@gmail.com. Vreau sa te tentez cu o propunere. Mersi!

Lola spunea...

@Cristi: YES, SIR!!! :))

@mygirl: sa zicem nu alta tara, ci alta dimensiune - si-s de-acord :)

Related Posts with Thumbnails