joi, septembrie 13, 2007

Sper sa-mi recapat zen-ul

De cateva zile bune am 0/zero toleranta pentru oameni. Ma enerveaza si ma irita toti cei care presupun - chestii care oricum nu-i privesc - fara sa stie nimic sigur, cei care asuda in competitii continue de parca supravietuirea le depinde de asta, cei ce vorbesc cu siguranta despre lucruri de care nu au habar, cei increzuti de parca s-au nascut in familie regala, cei ce nu se tin de cuvant cand e vorba de ceva extrem de serios... si mai sunt.

Ce ma enerveaza cel mai tare este ca mi-au deranjat echilibrul care incerc sa mi-l mentin de-atata timp. Nu-mi pasa de ce cred si cum sunt ei - dar am fost bombardata de atatea ori in ultimele zile ca pur si simplu nu pot sa-i ignor ca totalitate pentru ca numarul lor e uimitor. Si da, am luat in considerare ca poate-s eu, nu ei - dar dupa cateva zile de foc continuu m-am convins ca nu e vina mea din nici un punct de vedere. Decat poate ca raman voit-nevoit in contact cu ei, asta vina am. Pe unii ii pot evita, pe altii nu prea.

Anyway. Ma straduiesc sa ma balansez si sa ajung iar la starea de nesimtire necesara.

Asta fac. Living the fucking life.

3 comentarii:

Mikidos spunea...

Doamna! Fruntea sus! Pai ce facem aici? Da-mi un mail si ne povestim, sa vb ca fetele, nu asa in public:)

Anonim spunea...

Un pupic si-o-mbratisare din dublin. SI mai zi-le si in fata ca-s nesimtiti, sa vezi ce efect o sa starnesti! Am facut-o eu cu sefu' si ce bine-am facut! Daca ai chef si timp, da un pm. mary

Lola spunea...

Sunt ok, fetele - but thanks for caring :)

Am muncit mult in ultima vreme (nu ca ma plang) si oboseala contribuie si ea. It's gonna be ok.

Va scriu maine, acum fug sa fac pe altii fericiti.

Related Posts with Thumbnails