duminică, martie 02, 2008

03.03.


Ina B(alerina) cica nu stie cum arata magnoliile. Pe pariu? LOL Asta e doar una din specii, cea ma des intalnita e cea roz. Las'ca pozez eu la magnolii primavara asta, chiar ma mir ca e singura poza cu magnolii care o am.

Mi-am ales baba pe 03.03. (zau ca fara sa trisez, am ales-o demult) si se pare ca va fi superb afara. Asa ca, desi inca nu e primavara oficial, eu sper ca martie va fi bland/dulce/insorit si plin de flori.

6 comentarii:

ina bixade spunea...

Vaai, ma faci de ris la toata blogosfera asta:) acum ca le vad aici la tine, mi-amintesc de ele, le-am mai vazut, dar nu-mi mai aminteam eu cum aratau:) Frumoase flori sint magnoliile astea:)

Lola spunea...

Bineinteles ca le stiai, Inutza :)) e orasul plin de ele si sunt vestitoarele primaverii mai abitir decat ghioceii. Infloresc la primele zile calduroase ale primaverii, apoi se duc sa lase viata pomului sa faca frunze, dupa care mai infloresc odata vara. O minunatie de floare :)

Anonim spunea...

Lola, Lola, Lola.. Stiu ca te dezamagesc, dar baba nu se alege..
Iti e data de ziua de nastere. Daca e o singura cifra, aia e si baba, daca e un numar, aduni cifrele si-ti da baba.. Eu fiind nascuta pe 14, baba mea e 5 Martie.
Te pup, si-ti doresc o primavara minunata!

Lola spunea...

Oana, parol ca e prima data in viata mea cand aud asta :))
De cand ma stiu mi-am ales baba dupa vointa mea si muuuulti ani mi-am ales-o constant pe 8 (care ar fi numarul meu... numerologic, adica an+luna+ziua de nastere) insa anul asta am zis sa mai schimb. Dar daca e sa zic ca tine, ar pe atunci pe 4. Bine, vom vedea ce baba am si azi si maine atunci.

Unknown spunea...

Crezi ca eu stiam altfel decat tine?! :)) .. Si pentru mine a fost o surpriza sa aflu, dar asta e .. Traditia e traditie chiar daca uneori nu ne place.. Unele lucruri nu le putem alege, ele ne sunt date.. Evident ca si eu aleg ca doar nu "m-oi multumi" doar cu ce mi-e dat!!! :D

puttycat spunea...

Daaa.. si eu zic ca Oana, baba mea e pe 3, in fiecare an :P si anu' asta a fost frumos si-n romania

Related Posts with Thumbnails