duminică, decembrie 21, 2008

Lahmacun

Ca sa ne mai treaca greata de la atatea luminite si decoratii :)

Am fost la cateva restaurante turcesti - unele mai casual, altele mai elegante. Insa cel mai bun pentru un take-out (desi acum au si sala cu mese) este cel mai mic si nepretentios - Mangal Kebab Turkish Restaurant.
M-am indragostit de Lahmacun, un fel de pizza cu miel tocat, aromat cu mirodenii si ierburi, totul proaspat si picant atat cat trebuie. Dureaza cateva minute sa intinda foaia subtire ca o foita de napolitana si sa o coaca brief. Un Lahmacun (sau doua ;) ) si un ayran, si gata masa.

Kebab-ul de miel e si el favorit, mereu fraged. Si nici gyro-ul nu e de lepadat. Si dupa cum se vede, sunt si ieftine.



Mangal Kebab Turkish Restaurant

46-18 Queens Blvd.
(718) 706-0605

3 comentarii:

Cristi spunea...

In Bucuresti e o circiuma turceasca la Obor si stateam aproape, asa ca mergeam des. Ghici ce-mi luam de fiecare data, ca starter? Ai ghicit:).

Lola spunea...

pai zau, cum s-ar putea altfel? groaznic de bun e.

copolovici spunea...

Hei! Lahmacun fac şi la Crîngaşi, în şaormîrlănia ataşată unei măcelării turceşti remarcabile. Şi da, fac şi şaorma de oaie cu vită de plîngi cu vorbe.

Related Posts with Thumbnails