Ca sa ne mai treaca greata de la atatea luminite si decoratii :)
Am fost la cateva restaurante turcesti - unele mai casual, altele mai elegante. Insa cel mai bun pentru un take-out (desi acum au si sala cu mese) este cel mai mic si nepretentios - Mangal Kebab Turkish Restaurant.
M-am indragostit de Lahmacun, un fel de pizza cu miel tocat, aromat cu mirodenii si ierburi, totul proaspat si picant atat cat trebuie. Dureaza cateva minute sa intinda foaia subtire ca o foita de napolitana si sa o coaca brief. Un Lahmacun (sau doua ;) ) si un ayran, si gata masa.
Kebab-ul de miel e si el favorit, mereu fraged. Si nici gyro-ul nu e de lepadat. Si dupa cum se vede, sunt si ieftine.
Mangal Kebab Turkish Restaurant
46-18 Queens Blvd.
(718) 706-0605
pe drum
Acum 5 zile
3 comentarii:
In Bucuresti e o circiuma turceasca la Obor si stateam aproape, asa ca mergeam des. Ghici ce-mi luam de fiecare data, ca starter? Ai ghicit:).
pai zau, cum s-ar putea altfel? groaznic de bun e.
Hei! Lahmacun fac şi la Crîngaşi, în şaormîrlănia ataşată unei măcelării turceşti remarcabile. Şi da, fac şi şaorma de oaie cu vită de plîngi cu vorbe.
Trimiteți un comentariu