sâmbătă, decembrie 13, 2008

Snacks


N-am mai mancat pufuleti de foaaarte multi ani - dar n-am rezistat cand i-am gasit la rusi. De asemenea, o turta dulce foarte buna. Are un pic de ceva gen Nutella la mijloc dar au si simpla. Abia astept sa ii vizitez acum inainte de sarbatori sa vad ce minuni mai au de vanzare.
Si gutuile americane, fara puf si ne-innecacioase.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Iti recomand cu incredere niste sorici de porc, piftie si niste carnati proaspeti, alaturi de o tuica fiarta. Daca vrei ceva mai usor, incearca o ciorba din genunchi de porc cu zeama de varza si alatri sa ai un castron separat cu zeama de varza rece de la pivnita. Iei o lingura de ciorba, una de zeama de varza si tot asa...

Nu trebuie sa lipseasca sarmalele din porc crescut acasa, nu cumparat de la magazin, caltabosii si bobalnacii si toba. Nu uita sa faci cozonaci cu nuca si cu rahat.

Mai asa se mananca de Craciun si de Anul nou, nu picioare de aligator si dovleci fierti!

Hai spor la gatit! Lasa curcanul pentru Ziua Recunostintei si nu te mai gandi la colesterol, se dizolva cu o palinca. Gusta si niste jumari si sa nu uiti sa faci si o paine pe vatra, nu uita de muraturi si sa ai si o ceapa rosie la indemana ca merge de minune cu slana si horinca.

:)

Lola spunea...

Se exista toate cele, mai putin porcii crescuti in casa (abia am loc de-o pisica :D) si vatra care a fost inlocuita de cuptor cu gaze. Dar fac paine si altele mentionate. Iar ce nu fac, cumpar de-a gata ;) Pen'ca exista!

Dar la tine a venit Anul Nou deja? :D

Anonim spunea...

Pai nu, vorbeam in perpectiva.

Anonim spunea...

Unde gasesti tu gutui asa frumoase?Eu nu am mincat de muuult timp...:)
D*

Lola spunea...

Humidor, pana la "perspectiva" trebuie sa mancam si nu se poate sarmale in fiecare zi ca mi se apleaca ;) Vezi si tu decembrie '07 cam ce meniu am de Craciun (de Anul Nou nu garantez nimic)

D*, o sa fac poze la precupetii mei de legume si fructe unde gasesc tot felul de minuni. Si care au si radacina de telina spre mirarea unora care cica n-au vazut-o aici in ani de America - eu nu i-am dus lipsa deloc. (love ya, L :P)

Anda spunea...

Mie cand am fost in strainatate mi s-a solicitat din tara ceva ce nu cred ca vei ghici vreodata...ei? BORS! Care a fost baut asa, gol, cu maaare placere...trebuia chiar sa duc mai multe sticle!

Lola spunea...

eu gasesc bors aici la cei cu mezeluri, facut de ei si e foarte bun. au si din cel la plic dar nu-mi place, are un gust ciudat.

Related Posts with Thumbnails