Adica din Republica Georgia. Am zis ca poate vi s-a facut foame dupa atata plimbare.
Neh, kidding.
E un post cu adresa. Pentru my darling L.: mai stii tu minte cand ne-am plimbat noi prin canicula pe strazile nebune din Brighton Beach sa cautam cheese bread la nebunul brutar georgian si nu mai avea?
Ei, dupa asta am umblat noi. Care aici arata, saraca, batuta de soarta si de calatoria cu masina pana acasa. Dar fierbinte si infoiata inca de 3 ori cat apare in poza asta, este o opera de arta. Cred ca trebuie muscata cu nesimtire, asa - sa se intinda branza aia firicele calde, pentru ca sub presiunea cutitului se face mica-mica.
Cand mai ajung acolo, DACA am curaj sa-i cer permisiunea morocanosului (dar super-simpatic personaj) de brutar, poate ii fac o poza in toata maretia ei.
Aluatul este foarte apropiat de puff-pastry, iar branza, n-am idee ce fel e. Asemanatoare cascavalului dar nu chiar, poate ca un cascaval mai mild si nu foarte cauciucos odata ce a fost copt si racit. A fost foarte-foarte buna si a 2-a zi, si dezumflata asa.
A, si vindea o soda de tarhon. Nu stiu de ce n-am luat.
pe drum
Acum 5 zile
6 comentarii:
Vai ce bine arata! Branza din interior se topeste daca o incalzesti?
da, asemanator cascavalului - dar e mai putin densa, e cum ar fi copilul cascavalului cu mozzarela.:)
cand am luat-o era fierbinte, prea fierbinte sa poata fi mancata, si se intindea asa... firicele. fun. ;)
soda de tarhon :))
asta chiar e tare. si prea putine dubii am de cum ar avea gustul, spre deosebire de englezii care, cand au vazut pentru prima data mamaliga fierbinte intoarsa pe masa, salivau pofticiosi gandindu-se ca e ceva dulce, vreun pudding mai ciudat. au fost usor dezamagiti, noroc ca au o educatie beton :D
da, chiar mi-a parut rau ca n-am avut curaj sa o incerc. data viitoare sigur insa.
yesss, lola, once in a lifetime!
te sustin facand o ciorba de fasole cu tarhon. apoi comparam expresiile pe care le avem la degustare :D
pofta buna! eu cine stie cand mai ajung acolo asa dis-de-dimineata. sper, sa vedem.
Trimiteți un comentariu